Recensies

Ann en Michael
Aan Ivan en zijn voltallige ploeg kunnen we duidelijk meegeven dat het een positieve ervaring was om met firma - MozaVer - samen te werken.

Afspraken en planning zijn correct verlopen, idem wat betreft de plaatsing van de materialen. Service, zowel tijdens als na plaatsing, werden op een positieve en correcte manier nagekomen. We kunnen nu dus ‘op-en-top’ genieten van onze nieuwe badkamer.

Bedankt Ivan en medewerkers!

Ann en Michael
Ella en Jan
We willen je laten weten dat we fier zijn op de badkamer die jullie gerealiseerd hebben met jullie vakkennis en vakwerk. Het was fijn samenwerken met jou en je team dit was voor ons een zeer positieve ervaring.

Enkele voorbeelden: jullie begonnen steeds stipt op tijd zoals afgesproken, het werk wordt met de nodige voorzichtigheid uitgevoerd, zeker met de afbraakwerken, indien er zich een probleem voordoet wordt erover nagedacht en onmiddellijk opgelost, op regelmatige tijdstippen wordt onze mening gevraagd en doen jullie de gevraagde aanpassingen indien nodig, en de omgang was vriendelijk en steeds op een beleefde manier.
Familie Otte-Moonen
Wij willen Ivan Verbruggen en het hele MozaVer team hartelijk danken voor de fijne en professionele service bij onze badkamerrenovatie.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles vlot en correct verlopen.
Het ontwerp, de gedetailleerde offerte, het geplande tijdsschema, de mooie afwerking - alles klopte.

Wij kunnen de firma MozaVer warm aanbevelen.
Familie Renckens
Vanaf het eerste contact hadden we een positief gevoel bij onze keuze van MozaVer. En dit vertrouwen werd niet beschaamd. De werken werden goed gepland, de uitvoering was over het algemeen volgens de afspraken, en wijzigingen of aanpassingen werden steeds gedaan in overleg.

Maar bovenal zijn we uitermate tevreden met de kwaliteit van het geleverde werk. Hier valt werkelijk niks op aan te merken.

Schrijf een recensie