Fotoalbums

MozaVer verzorgt uw totale badkamer!

Badkamerrenovatie, badkamerinrichting, badkamers & totaalprojecten te Tessenderlo

U schetst de badkamer van uw dromen, wij voeren deze voor u uit in de regio Tessenderlo. We verzorgen zowel het ontwerp, als de coördinatie en de uitvoering van uw project. In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en uw budget. Dit vinden we zelf zeer belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.

U droomt ervan uw badkamer te renoveren? Wij zetten deze dromen om in werkelijkheid. MozaVer verzorgt uw totale badkamerrenovatie met het oog op klantervaring en kwaliteit. U vertrouwt ons uw huidige badkamer toe en wij leveren u een gloednieuw totaalconcept.

Wie zijn wij?

MozaVer uit Tessenderlo verzorgt uw totale badkamerrenovatie. U schetst de badkamer van uw dromen, wij voeren deze voor u uit. We verzorgen zowel het ontwerp, als de coördinatie en de uitvoering van uw project. In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en uw budget. Dit vinden we zelf zeer belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.

Mozaver badkamerrenovatie tessenderlo

Ivan Verbruggen volgde vanaf 2006 een twee jaar durende cursus tegelzetten. Met dit diploma op zak, begon hij in bijberoep met het plaatsen van vloer- en wandtegels. Mozaïek Verbruggen werd geboren. Begin 2008 besloot Ivan zich te specialiseren in mozaïek en volgde hiervoor een specialiseringscursus in Italië. Meer en meer aanvragen voor het plaatsen van tegels en mozaïek kwamen binnen en in 2009 nam hij het risico om hier zijn voltijdse bezigheid van te maken. Met een passie voor het plaatsen van tegels en mozaïek en een oog voor kwaliteit en afwerking, stelde hij zijn klanten steeds tevreden. Na enkele jaren in het vak, viel het hem op dat veel mensen op zoek zijn naar een bedrijf dat niet alleen het zetten van tegels verzorgt, maar de volledige herinrichting van de badkamer op zich neemt. Hij trok de conclusie dat hij deze opportuniteit niet aan zich kon laten voorbijgaan. Hij volgde daarom een cursus loodgieter en met zijn achtergrond als elektrisch tekenaar en elektricien ging hij de uitdaging aan om volledige badkamers te renoveren. Vanaf dat moment leefde hij voor deze badkamerrenovaties, een branche waarin verschillende vaardigheden vereist zijn en die steeds nieuwe uitdagingen biedt. Op 1 april 2010 werd de eenmanszaak omgevormd tot een bvba. Deze draagt sinds dat moment de nieuwe naam MozaVer bvba. De hoofdbezigheid van MozaVer is tot op heden het renoveren van badkamers, nog steeds met dezelfde passie en oog voor kwaliteit en afwerking als in de beginjaren.


Onze werkwijze

Stap voor stap brengen wij uw droombadkamer tot leven.

Wij komen steeds eerst ter plaatse om uw behoeftes te bespreken en alles op te meten. Vervolgens wordt ter plaatse een voorstel tot indeling van de badkamer uitgetekend. Hiervoor gebruiken wij een 3D-programma, zodat u zich een realistisch beeld kan vormen van hoe de badkamer er gaat uitzien.

 

We versturen de plannen voor uw nieuwe badkamer naar de firma’s waar wij mee samenwerken. Bij deze firma’s kan u dan terecht om de gewenste materalen te kiezen.

 

Op basis van de gekozen materialen maken wij een offerte op. Nadien nemen wij terug contact met u op om de offerte samen te overlopen en alles nog eens rustig te bekijken.

 

Na de aanvaarding van de offerte kunnen de werken aangevat worden op de afgesproken aanvangsdatum.

 

De werken worden strikt opgevolgd, zodat u meteen na oplevering kan genieten van uw droombadkamer.

Wij maken het tijdens de werken zo aangenaam mogelijk voor u!

Alle uitgevoerde werken worden zorgvuldig gepland zodat de badkamer niet langer dan nodig buiten dienst moet gesteld worden. De stofhinder zal tot een minimum herleid worden door het plaatsen van een stofzuiger die het stof naar buiten afvoert. Indien mogelijk wordt er op uw vraag een voorlopige douche in een andere ruimte geïnstalleerd.

Foto's

Recensies

Wij willen Ivan Verbruggen en het hele MozaVer team hartelijk danken voor de fijne en professionele service bij onze badkamerrenovatie.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles vlot en correct verlopen.
Het ontwerp, de gedetailleerde offerte, het geplande tijdsschema, de mooie afwerking - alles klopte.

Wij kunnen de firma MozaVer warm aanbevelen.
- Familie Otte-Moonen
Vanaf het eerste contact hadden we een positief gevoel bij onze keuze van MozaVer. En dit vertrouwen werd niet beschaamd. De werken werden goed gepland, de uitvoering was over het algemeen volgens de afspraken, en wijzigingen of aanpassingen werden steeds gedaan in overleg.

Maar bovenal zijn we uitermate tevreden met de kwaliteit van het geleverde werk. Hier valt werkelijk niks op aan te merken.
- Familie Renckens
meer recensies

Contact

MozaVer

Putstraat 32, 3980 Tessenderlo
  • Badkamerrenovatie
  • Badkamers
  • Renovatie
  • Renovatiewerken
T011 18 33 03
M0497 31 91 54
Ond. nr.0827.438.605

Wij hebben zelf geen toonzaal ter beschikking. Om uw renovatieplannen te bespreken, komen we steeds bij u ter plaatse. Voor de keuze van materialen kan u terecht bij onze partners.