Stefan Van Bogaert

Uw expert in automatisatie, zonwering, rolluiken, poorten, vliegenwering, velux in de regio Kruibeke.

Zorgeloos Comfort

U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht bij Tine. Zij maakt voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgt ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Zij staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt. Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt Stefan Van Bogaert voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop en dit voor groot Kruibeke (Bazel) en omstreken.

 

Zonwering

Zonwering Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Een uitgebreid gamma aan binnenzonweringen en buitenzonweringen, voor elke functie en voor iedere woning vind u bij ons de oplossing. Onze selectie van top-merken zoals Weinor, Solisysteme en Roma maakt uw buitenleven comfortabel, gezellig en optimaal genieten. Met het ruime gamma van Luxaflex controleert u van binnenuit uw privacy, lichtinval en gezelligheid.

LEES MEER

Poorten

Poorten Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Onze duurzame en kwalitatieve poorten kan u aanpassen aan de stijl van uw huis. Met een ruim aanbod aan designs, texturen en beglazing is het ontwerpen en personaliseren van uw poort een plezier en gemakkelijk, met onze Teckentrup CarTeck Konfigurator. Niet alleen de look van uw poort is belangrijk, ook de veiligheid. Verhoog het comfort van uw poort met het toevoegen van een poortmotor. Naar wens kan u uitbreiden met een codeklavier of besturing via uw GSM.

LEES MEER

Rolluiken

Rolluiken Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid. We werken samen met verschillende merken met elk hun eigen kenmerken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in '1 klik' gebeurd.

LEES MEER

Vliegenwering

Vliegenwering Stefan Van Bogaert te Kruibeke

De zomer brengt helaas ongenodigden mee: muggen, vliegen, etc. Met de elegente op maat gemaakte vliegenramen en vliegendeuren is dit verleden tijd. Ze zijn eenvoudig uit te nemen zonder schroeven en breken.

LEES MEER

Automatisatie

Automatisatie Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Hedendaags doen we alles met een druk op de knop: het aanzetten van het kookvuur, televisie, sms’en, scheren, de auto starten, enz. Waarom dan niet uw poort, rolluiken en zonweringen? De technologie staat ook hier niet stil en biedt dus eindeloos veel mogelijkheden om de dagelijkse taken nog makkelijker te (laten) doen.

LEES MEER

Velux-accessoires

Velux-accessoires Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Een Velux-venster laat veel licht binnen, maar ook warmte/koude. Soms net iets te veel. Wij lossen dit op met het uitgebreide gamma van accessoires zoals verscheidene types binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken en vliegenramen. Een ruime keuze aan kleuren en bedieningsmogelijkheden mag hier dan ook niet ontbreken.

LEES MEER

 

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor verdere inlichtingen.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER ONS