Stefan Van Bogaert

Uw expert in automatisatie, zonwering, rolluiken, poorten, vliegenwering en velux in de regio Kruibeke.

Stefan van Bogaert BV werd in begin 2008 opgestart door Stefan van Bogaert en zijn echtgenote Tine Geerts. Intussen zijn we uitgegroeid tot een bloeiend en goeddraaiend bedrijf, waar kwaliteit en service hoog aangeschreven staan.
Intussen al 15 jaar  zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige zonweringen, rolluiken, vliegenwering, sectionale poorten, terrasoverkappingen en Velux-accessoires – dit voor het hele Waasland

We volgen voor u de nieuwste technologische evoluties en ontwikkelingen op de voet. Bij ons vindt U uitsluitend zeer kwalitatieve merken, waarvan U hun gamma kan bezichtigen in onze 400 m2 showroom te Bazel of in onze 2e winkel te Kieldrecht.

We werken uitsluitend met mensen uit eigen team. U kan rekenen op professionele vakmensen, welke jaarlijks diverse opleidingen volgen.

Ons motto is: we leveren ons werk af, zoals we het voor ons zelf zouden doen = “Zorgeloos Comfort” voor U!

 

Zonwering

Zonwering Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Een uitgebreid gamma aan binnenzonweringen en buitenzonweringen, voor elke functie en voor iedere woning vind u bij ons de oplossing. Onze selectie van top-merken zoals Weinor, Solisysteme en Roma maakt uw buitenleven comfortabel, gezellig en optimaal genieten. Met het ruime gamma van Luxaflex controleert u van binnenuit uw privacy, lichtinval en gezelligheid.

LEES MEER

Poorten

Poorten Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Onze duurzame en kwalitatieve poorten kan u aanpassen aan de stijl van uw huis. Met een ruim aanbod aan designs, texturen en beglazing is het ontwerpen en personaliseren van uw poort een plezier en gemakkelijk, met onze Teckentrup CarTeck Konfigurator. Niet alleen de look van uw poort is belangrijk, ook de veiligheid. Verhoog het comfort van uw poort met het toevoegen van een poortmotor. Naar wens kan u uitbreiden met een codeklavier of besturing via uw GSM.

LEES MEER

Rolluiken

Rolluiken Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid. We werken samen met verschillende merken met elk hun eigen kenmerken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in '1 klik' gebeurd.

LEES MEER

Vliegenwering

Vliegenwering Stefan Van Bogaert te Kruibeke

De zomer brengt helaas ongenodigden mee: muggen, vliegen, etc. Met de elegente op maat gemaakte vliegenramen en vliegendeuren is dit verleden tijd. Ze zijn eenvoudig uit te nemen zonder schroeven en breken.

LEES MEER

Automatisatie

Automatisatie Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Hedendaags doen we alles met een druk op de knop: het aanzetten van het kookvuur, televisie, sms’en, scheren, de auto starten, enz. Waarom dan niet uw poort, rolluiken en zonweringen? De technologie staat ook hier niet stil en biedt dus eindeloos veel mogelijkheden om de dagelijkse taken nog makkelijker te (laten) doen.

LEES MEER

Velux-accessoires

Velux-accessoires Stefan Van Bogaert te Kruibeke

Een Velux-venster laat veel licht binnen, maar ook warmte/koude. Soms net iets te veel. Wij lossen dit op met het uitgebreide gamma van accessoires zoals verscheidene types binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken en vliegenramen. Een ruime keuze aan kleuren en bedieningsmogelijkheden mag hier dan ook niet ontbreken.

LEES MEER

 

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor verdere inlichtingen.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER ONS