Zomercafé Leopold

Uw café te Sint-Truiden (nabij Hasselt) met tenniscentrum en sportcentrum

Zomercafé Leopold is een gezellig en sfeervol clubhuis dat het hele jaar door open is voor tennissers en andere gasten. Ook kan je er terecht om te poolen of te dartsen. In de zomer kan je heerlijk vertoeven op één van onze terrassen. Op onze site vind je ook een kleine speelruimte voor kinderen die zichtbaar is vanop het terras.

Menu: Op de menukaart van het clubhuis staan verschillende alcoholvrije opties zoals koffie, thee en frisdrank. Er is keuze uit meer dan 20 verschillende bieren. Je kan ook genieten van biertjes van de tap, met als vaste waarde een lekkere Stella. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleine, snelle hap te nuttigen zoals een croque, pizza of pasta.

TC LEOPOLD

In 2014 was er de opbouw van onze tennissite. De tennisterreinen werden aangelegd en een pintje kon je drinken in ons mobiele clubhuis.

De officiële opening van de tennisclub en het Zomercafé vonden het jaar nadien plaats. In dat jaar was het clubhuis enkel geopend tijdens het tennisseizoen.

In 2017 startte Maxime Panis met de uitbating van het clubhuis dat veel meer werd dan enkel een clubhuis voor tennissers. Het werd gedoopt met de naam 'Zomercafé Leopold', wat tot op heden één van de gezelligste plekken is om te vertoeven.

De afgelopen jaren werd de site verder uitgebouwd met een nieuw zwembad en een hockeyterrein. Wij mogen met onze tennisclub deel uitmaken van deze mooiste sportsite van Haspengouw!