Woumense Vleeshoeve

Uw beenhouwerij, catering, slagerij en traiteur te Diksmuide

Het lekkerste en fijnste assortiment aan vers vlees, charcuterie, gourmet- en fondueschotels vind je in Diksmuide. Door jaren ervaring en een gedegen vakkennis gaat deze slager iedere dag opnieuw op zoek naar de mooiste stukken vlees om aan zijn klanten te presenteren. Een uitstekende service en uitmuntende versheid en kwaliteit zijn de grote troeven van deze slagerij, waarvoor hun klanten graag terugkomen.

Slagerij / Beenhouwerij

Een heerlijk stukje goudbruin gebakken vlees gaat er bij iedereen wel in. Alleen al het uitzicht ervan doet veel mensen spontaan watertanden. Bij Woumense vleeshoeve kan u terecht voor de lekkerste vleessoorten, steeds met vakmanschap en liefde voor u bereid.

Het meeste vlees is van eigen kweek!

Kwaliteitsvlees met een onevenaarbare smaak, daarvoor moet U bij de Woumense Vleeshoeve zijn!

Charcuterie en kaas

Brood smaakt steeds het beste als het met de juiste charcuterie belegd is. De charcuterie van Woumense Vleeshoeve springt er tussenuit door zijn uitnodigende uitzicht en overheerlijke smaak. Er is ook een grote keuze aan beschikbare soorten eigengemaakte salades, dus ga zeker eens langs en probeer ze zelf uit!

Colli's

Als u wat plaats over hebt in uw diepvriezer, uw gezin dagelijks wil voorzien van een heerlijk stukje vers vlees, doet u er misschien goed aan om een colli te bestellen bij Woumense Vleeshoeve. Met verschillende soorten vlees aan een sterke prijs wil deze slagerij tegemoet komen aan de noden van al haar klanten.

U kan bij ons terecht voor

Rundsvlees, varkensvlees, lamsvlees, gevogelte, charcuterie, fondue, gourmet, teppanyaki, burgerfestijn, zuivel, apero, sausjes, conserven, kruiden, vleesvorken, aardappelmesjes en bieren.