Ter Burg Woon- en zorgcentrum

Rusthuis, kortverblijf, bejaardentehuis & assistentiewoningen voor Kortenberg & Zaventem

"Warme zorg, tevreden bewoners, trotse medewerkers"

De belofte die wzc Ter Burg maakt, is “warme zorg, trotse medewerkers, tevreden bewoners”. De belangrijkste actoren hierin zijn uiteraard medewerkers en bewoners. Zij zijn onze fundamenten.

Wij zijn een dynamische, professionele organisatie die de volgende elementen uitstralen: plezier, passie, echtheid en trots. Maar wat betekenen deze woorden?

Iedereen beleeft plezier in WZC Ter Burg. Het gaat er vrolijk en amusant aan toe. Bewoners en medewerkers komen niet in Ter Burg omdat het moet, maar omdat ze daar graag zijn.

Ter Burg leeft. Passie toont het enthousiasme binnen Ter Burg. We zijn echte mensen die luisteren, werken, wonen, doen omdat we willen, omdat we echt geloven in het verschil maken.

Echtheid staat in Ter Burg voor mensen. In Ter Burg spreken we bewoners en medewerkers aan met hun voornaam zoals het er thuis ook aan toe gaat. Ter Burg is eerlijk. We houden ons niet bezig met verborgen agenda’s of doofpotoperaties. Niet alles gaat steeds perfect maar daar communiceren we eerlijk over.

Tot slot mogen we terecht trots zijn. Bewoners mogen zichzelf met de schouders rechtop tonen omdat ze zichzelf zijn. Medewerkers mogen zichzelf met de schouders rechtop tonen omdat ze op hun eigen manier anderen hun dag weer een beetje mooier of aangenamer kunnen maken. Samen gaan we uitdagingen aan en maken we er het beste van.

  • woonzorgcentrum
  • kortverblijf
  • assistentiewoningen
  • buurtrestaurant
  • cafetaria
  • binnentuin en gezellige terrassen

Voor meer informatie kan u terecht op onze website www.terburg.be of telefonisch via 02 759 79 44. U kan ons ook altijd bezoeken op Leuvensesteenweg 653, 1930 te Nossegem. Voor een gesprek met onze opnamedienst kan u het beste op voorhand een afspraak maken.