Woning Decoratie Vandoorne

Uw woonwinkel met woondecoratie voor uw interieurinrichting te Koksijde

Woningdecoratie Koksijde

Bij Woning Decoratie Vandoorne in Koksijde kan u terecht met elke decoratievraag. U zal er vast en zeker ideeën opdoen. Wij staan steeds ter beschikking met interieur en/of technisch advies. Een bezoek aan onze woonwinkel is zeker de moeite waard. U vindt er de nieuwste collecties en kan u ideeën opdoen voor uw droominterieur. Zo bieden wij een uitgebreid gamma aan verf, behang en onderhoudsproducten aan.

Wat doen we?

 

✔︎ Binnen schilderwerken
✔︎ Verf,kleuradvies (eigen kleurmengmachine)
✔︎ Behang
✔︎ Onderhoudsproducten

✔︎ Bed-, bad- en tafellinnen
✔︎ Gordijnen en jaloezieën
✔︎ Overgordijnen 
✔︎ Vinyl en vast tapijt

Bedtextiel & badtextiel

Voor uw slaapkamer voorzien we bedtextiel gaande van donsovertrekken, onderlakens, kussenslopen, bedspreien en donsdekens. Voor de badkamer beschikken we over badjassen, handdoeken, washandjes, badmatten. Ook een assortiment tafellinnen om uw interieur in een passende stijl aan te kleden.

Raamdecoratie

U kan er terecht voor gordijnen, overgordijnen en verduisteringsystemen van technische en esthetische kwaliteit. Vakkundig gemeten, op de juiste maat gemaakt en bevestigd op rails of roedes naar keuze.

Vloerbekleding

Een veelzijdig gamma aan hoogwaardige flexibele vloerbekleding voor een gezellige en huiselijke sfeer. Vinyl en vast tapijt zijn in uiteenlopende motieven te verkrijgen.

CONTACTEER ONS