Windex Ramen en Deuren

Uw expert in ramen en deuren regio Leuven en Zaventem

Ramen en deuren

Windex Ramen en Deuren uit Sterrebeek (Zaventem) staat voor kwaliteit zonder compromissen. Elke woning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex Ramen en Deuren biedt eerlijk vakmanschap in alle materialen: hout, aluminium en kunstof. Windex Ramen en Deuren is actief in de regio's Leuven, Zaventem en omstreken.

Professionele aanpak en kwaliteitswerk

Bij Windex Ramen en Deuren onderscheiden wij ons op de markt door onze professionele aanpak en hoog niveau van kwaliteitswerk. Daar waar wij een onafhankelijke multi-merkdealer zijn, kan u bij ons steeds terecht voor een vrijblijvend professioneel en bovendien merk-neutraal advies. Onze no-nonsense aanpak is gebasseerd op vijf pijlers:

✔︎ Een directe en snelle communicatie
✔︎ Gebruik van producten van topkwaliteit
✔︎ Onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies met know-how
✔︎ Steeds uitermate scherpe prijzen aanbieden
✔︎ Verregaande service- en productgarantie

Ramen en deuren

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex Ramen en Deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen. Eerlijk vakmanschap in hout, pvc en aluminium.

Meer informatie...

Smeedijzer

Smeedijzeren schrijnwerk geeft elke bouwstijl een exclusieve, elegante en architecturale toets. Zeker als u die smeedijzeren of metalen ramen en deuren bij Windex laat maken. Dan kiest u immers voor authentiek en millimeter precies ambachtelijk smeedwerk van ongeëvenaarde kwaliteit.

Meer informatie...

Raamdecoratie

Alle raamdecoratie van WINDEX wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Meer informatie...