Wasserij Sint-Anna

Wasserij Sint-Anna

Wasserij St. Anna te Waasmunster voor particulieren en bedrijven

U werkt de hele dag, past op de kinderen en kookt een lekkere maaltijd. Eindelijk tijd voor uzelf? Neen, want de was wacht nog op u. Maar wassalon St. Anna te Waasmunster biedt u de oplossing. Met veel plezier doen wij uw was. Van reinigen, over drogen, tot strijken. Zo spaart u heel wat tijd uit. Wast u uw linnen liever zelf, maar hebt u een hekel aan dat strijkijzer? Ook dan bent u bij Wasserij St. Anna aan het juiste adres. Maakt u in uw zaak elke dag heel wat kledij en linnen vuil? Dankzij Wasserij St. Anna zijn ze in geen tijd weer klaar voor gebruik. Bovendien krijgen horecazaken speciale prijzen.

Efficiënte ophaaldienst

Krijgt u uw was niet gemakkelijk tot bij ons? Schakel dan onze efficiënte ophaaldienst in. Op dinsdag pikken wij uw linnen op, en op donderdag hebt u al uw wasgoed perfect gewassen en gestreken terug.

Doe het zelf

Wilt u uw kleren zelf wassen, maar hebt u thuis geen machine? Kom dan naar een van onze wassalons. Ze zijn elke dag open van 7 tot 22 uur, en hebben alles wat u nodig hebt om uw wasgoed kraaknet te krijgen. U vindt er maar liefst veertien wasmachines, vijf grote droogkasten én een professionele strijkrol. Handig, toch?

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Wasserij Sint-Anna.

Contact

Wasserij Sint-Anna

Stationsstraat 28, 9250 Waasmunster
  • Droogkuis
  • Nieuwkuis
  • Strijkdienst
  • Wassalon
  • Wasserij
T052 46 06 46
F052 46 38 08
Ond. nr.0433.153.203