Wasserij Sint-Anna

Wasserij Sint-Anna

Wasserette Sint-Anna te Waasmunster voor particulieren en bedrijven

U werkt de hele dag, past op de kinderen en kookt een lekkere maaltijd. Eindelijk tijd voor uzelf? Neen, want de was wacht nog op u. Maar wassalon, droogkuis Sint-Anna te Waasmunster biedt u de oplossing. Met veel plezier doen wij uw was. Van reinigen, over drogen, tot strijken. Zo spaart u heel wat tijd uit. Wast u uw linnen liever zelf, maar hebt u een hekel aan dat strijkijzer? Ook dan bent u bij onez wasserij te Waasmunster aan het juiste adres. Maakt u in uw zaak elke dag heel wat kledij en linnen vuil? Dankzij Wasserij Sint-Anna zijn ze in geen tijd weer klaar voor gebruik. Bovendien krijgen horecazaken speciale prijzen.

Efficiënte ophaaldienst

Krijgt u uw was niet gemakkelijk tot bij ons? Schakel dan onze efficiënte ophaaldienst in. Op dinsdag pikken wij uw linnen op, en op donderdag hebt u al uw wasgoed perfect gewassen en gestreken terug.

Doe het zelf / Wassalon

Wilt u uw kleren zelf wassen, maar hebt u thuis geen machine? Kom dan naar een van onze wassalons te Waasmunster. Ze zijn elke dag open van 7 tot 22 uur, en hebben alles wat u nodig hebt om uw wasgoed kraaknet te krijgen. U vindt er maar liefst veertien wasmachines, vijf grote droogkasten én een professionele strijkrol. Handig, toch? Het ideale wassalon te Waasmunster!

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Wasserij Sint-Anna.

Contact

Wasserij Sint-Anna

Stationsstraat 28, 9250 Waasmunster
  • Nieuwkuis
  • Strijkdienst
  • Wassalon
  • Wasserij
T052 46 06 46
F052 46 38 08
Ond. nr.0433.153.203