Wasserij en nieuwkuis in Haacht

Bent u op zoek naar een wasserij en nieuwkuis in de regio Haacht, Keerbergen, Leuven, Rotselaar en omstreken voor uw bedrijfskleren? Dan moet u niet langer zoeken. Wasserij en nieuwkuis Prefecta kan zelfs de ergste vlekken verwijderen.

Professionele service voor bedrijfskleding

Wasserij en nieuwkuis Prefecta te Haacht is opgericht in december 1955 en overgenomen door de huidige eigenaar in 1958. Eerst was het alleen een zelfwasserij maar in 1965 kwam er de droogkuis bij. In 1975 is Prefecta begonnen met de professionele service voor bedrijfskleding. U kunt hier nu terecht voor het wassen, drogen en strijken van uw bedrijfskledij.

Verkopen en verhuren bedrijfskleding en horecaspullen

Naast onze wasserij kunt u bij ons ook terecht voor nieuwkuis. Wij dragen veel zorg voor uw kleren. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de kleur niet verandert of dat uw kleren plots niet heel wat kleiner zijn. Daarnaast verkopen en verhuren wij ook bedrijfskleding en horecaspullen van de allerbeste merken. Ook voor het onderhoud achteraf kunt u een beroep doen op ons. En tot slot bieden wij ook antistofmatten aan. Meer informatie over onze verschillende activiteiten vindt u hier.

Contacteer ons