Keukens Aarschot & Tessenderlo

Keukens, badkamers, sanitair en dressings

V&V Keukens te Tessenderlo is een moderne onderneming voor het uitwerken, leveren & plaatsen van keukens, badmeubels, dressings & sanitair. De persoonlijke aanpak van elk nieuw project resulteert in een kwalitatief hoogwaardig product perfect afgestemd op de wensen van de klant.

Met genoegen kondigen wij de opening aan van onze prachtige nieuwe showroom in Tessenderlo. Wij heten u van harte welkom om op elk moment vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u onze uitgebreide collectie keukens, badkamers en dressings kunt bewonderen. Ons deskundige team staat altijd paraat om u te voorzien van vrijblijvend advies en informatie, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw project. Kom en laat u inspireren in onze showroom, waar kwaliteit en stijl samenkomen om uw dromen werkelijkheid te maken.

U kan ook een afspraak maken voor vrijblijvend advies, indien gewenst bij u thuis of in onze vestiging te Tessenderlo. Wij doen voor je keuken & badkamer ook totaalrenovaties van A tot Z! Wij maken vrijblijvend prijsoffertes!

V&V Keukens, wanneer service en kwaliteit belangrijk zijn! Open tijdens het bouwverlof. Bekijk zeker onze website voor meer informatie!

V&V Keukens, uw dressings, sanitair, badkamermeubels en keukens voor Aarschot en Tessenderlo.