Gespecialiseerde voetverzorging

Uw medische pedicure en voetverzorging te Erpe-Mere

Mijn naam is Dellaert Vanessa, verpleegkundige van opleiding en afkomstig uit Erpe-Mere. Ik heb jaren ervaring als gespecialiseerd voetverzorger, beter bekend onder de term "medische pedicure" in de volksmond. Dit zowel ambulant als in mijn salon.

Ik voer uiteraard een basisvoetverzorging uit maar ben gespecialiseerd in het verwijderen van (zware) eelt, verwijderen van likdoorns, behandelen van ingegroeide nagels en andere pathologieën.

Ik ben in bezit van enkele podologische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels, het maken van ortheses etc. Ik werk met professionele producten van Gehwol en deze zijn ook bij mij verkrijgbaar. Mijn job als verpleegkundige geeft mij uiteraard meer kennis en speelt een grote rol in het uitoefenen van de verzorging.

Gelish en Gelnagels

Ik behaalde een getuigschrift "Gelish manicurist" en vanaf 1 januari 2018 kan u ook bij mij terecht voor het plaatsen van Gelish zowel op handen als op teennagels. Het komende jaar staat ook de opleiding "gelnagels" op mijn lijstje, nog een extra service die ik binnenkort zal aanbieden! Hou zeker mijn Facebook in het oog!

Pedicure aan huis

Voor de voetverzorging kan u ervoor kiezen om aan huis/ambulant verzorgt te worden of bij mij in het salon. De Gelish behandelingen gebeuren niet ambulant maar in mijn salon te Erpe-Mere.

Wij komen aan huis in de regio's: groot Aalst, Berlare, Erpe-Mere, Lede, Wichelen en Zele. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met Vanessa op.

Cadeaubon

U heeft ook de mogelijkheid tot het aankopen van een cadeaubon of het boeken van een arrangement met spa-elementen!

MAAK EEN AFSPRAAK →