Voetpraktijk Annemie

Uw gespecialiseerde voetverzorging te lennik

Mijn naam is Notaerts Annemie, afkomstig uit Lennik. Omdat ik tijdens mijn loopbaan in de thuisverpleging veel voetproblemen zag besloot ik om medische pedicure te studeren. Met mijn medische achtergrond is een voetbehandeling bij mij véél meer dan gewoon een voetbehandeling. Het is eerder een passie van mij en hygiëne en kwaliteit is voor mij van groot belang. Ik werk met professionele producten zoals Gehwol en Sixtus. Al het gebruikte materiaal wordt steeds zorgvuldig ontsmet en gesteriliseerd. Bekijk hier enkele foto's.

Voetverzorging

U kan bij mij terecht voor professionele esthetische en medische voetverzorging. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen en behandelen van alle voetklachten zoals:

Verzorging aan huis

Voor de voetverzorging kan u ervoor kiezen om aan huis verzorgt te worden of in mijn praktijk te Lennik. Ik kom aan huis in de regio’s: Dilbeek, Gooik, Kester, Leerbeek, Lennik, Ninove, Pamel, Pepingen, Roosdaal, Schepdaal, St-Pieters-Leeuw, Ternat. Staat er uw regio niet bij? Aarzel niet en neem gerust contact met op.

Mijn praktijk bevindt zich op het gelijkvloers en is toegangelijk voor rolstoelgebruiker. Hou mijn Facebook pagina in het oog want er komen regelmatig nieuwe behandelingen, want ik volg regelmatig nieuwe technieken en opleidingen. De eerst komende zal gel nagellak zijn en vooral deze opleiding volg ik zodat de teennagels met zomerse kleurtjes de zomer kunnen ingaan.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!