Voetpraktijk Annemie

Uw gespecialiseerde voetverzorging te lennik

Mijn naam is Notaerts Annemie, afkomstig uit Lennik. Omdat ik tijdens mijn loopbaan in de thuisverpleging veel voetproblemen zag besloot ik om medische pedicure te studeren. Met mijn medische achtergrond is een voetbehandeling bij mij véél meer dan gewoon een voetbehandeling. Het is eerder een passie van mij en hygiëne en kwaliteit is voor mij van groot belang. Ik werk met professionele producten. Al het gebruikte materiaal wordt steeds zorgvuldig ontsmet en gesteriliseerd. Bekijk hier enkele foto's.

Voetverzorging

U kan bij mij terecht voor een professionele medische voetverzorging. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen en behandelen van alle voetklachten zoals:

Basis voetverzorging

Welke behandelingen houdt de basis voetverzorging nog precies in? Hieronder een klein overzicht:

✔︎ Reinigen van voeten en inspectie
✔︎ Nagels en nagelwallen verzorgen
✔︎ Overtollige eelt en likdoorns verwijderen
✔︎ Behandelen van huidproblemen zoals zweetvoeten, kloven, schimmel tussen de tenen
✔︎ Behandelen van nagelaandoeningen zoals schimmelnagels, kalknagels, ingegroeide nagels,..
✔︎ Korte voetmassage als afsluiter

Diabeticus

Voetverzorging voor diabetespatiënten en mensen die bloedverdunners nemen, is enorm belangrijk en kunt u best door een ervaren voetverzorgingsspecialist laten uitvoeren. De voeten van diabetici zijn extra kwetsbaar, omdat de bloedsomloop vermindert. Dit zorgt voor een verminderd gevoel in de voeten wondjes die moeilijk genezen. Bij medische pedicure Voetpraktijk Annemie bent u zeker van een uiterst voorzichtige en milde behandeling. Ik werk uitsluitend met gesteriliseerde instrumenten en kwaliteitsproducten voor een hygiënische en optimale behandeling.

Mijn praktijkruimte

Mijn praktijk bevindt zich op het gelijkvloers en is toegangelijk voor rolstoelgebruiker. Hou mijn Facebook pagina in het oog want er komen regelmatig acties en weetjes van voetadvies!