Vloebergs Zonwering

Uw specialist in zonwering, terrasoverkapping en zonneluifel te Lier

Vloebergs Zonwering uit Lier is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van op maat gemaakte binnen- en buitenzonwering, outdoor living/terrasoverkappingen, rolluiken en vliegenramen. Zowel particulieren, handelszaken, kantoren en grotere projecten kunnen rekenen op ons advies en onze service. Of het nu gaat over het filteren van het directe zonlicht of volledige verduistering, het voorkomen van opwarming van de woning of het gebouw, het zich beschermen tegen plotse regenbuien of het buitenshuis creëren van een gezellige ruimte: wij denken met u mee tot u tevreden bent over uw oplossing op maat!

Vraag hier uw gratis offerte aan »

Outdoor Living

Geniet ten volle van uw terras of tuin en creëer een extra buitenruimte met onze Outdoor Living! Zowel tijdens de zomer als tijdens de tussenseizoenen wordt het zalig vertoeven in deze nieuwe buitenruimte. Dankzij de kantelbare lamellen of vouwdak laat u net zoveel zon toe als u wenst. Wanneer de lamellen gesloten zijn, is de terrasoverkapping volledig waterdicht. Deze terrasoverkapping kan vrijstaand worden geplaatst of aanpalend aan uw woning. Met tal van opties (screen, glaswand, dimbare led-verlichting, verwarming,…) geeft u uw Outdoor Living persoonlijke accenten.

Zonnetenten

Mooie zonwering om er buiten van te kunnen genieten, bestaat dat? Uiteraard! Met één druk op de knop bepaalt u de hoeveelheid schaduw op uw terras. Van binnenuit wordt het zicht op uw tuin of terras niet gehinderd en op warme dagen creëert u binnen én buiten de nodige schaduw en verkoeling. Onze zonneluifels zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het meest geschikt is bij uw woning/terras. En niet onbelangrijk: onze zonneschermen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant.

Screens

Door het plaatsen van verticale screens zorgt u ervoor dat de zon op een elegante manier buitenshuis wordt gehouden. Daarenboven heeft u overdag geen inkijk, terwijl u een kijk blijft houden op wat er buiten gebeurt. Daarnaast zijn onze windvaste screens bestand tegen een (wind)stootje. Een screen kan uit één stuk worden gemaakt tot 18m² en kan eveneens gekoppeld worden in de breedte.

Verandazonwering

Wordt uw veranda van zodra de zon schijnt te warm om er aangenaam in te vertoeven? Dan kan een verandazonwering soelaas bieden. Deze wordt volledig gemaakt op maat van uw veranda of hellend dak in glas. De stevige U-vormige geleiders zorgen ervoor dat het doek tot aan de geleiders komt zodat uw veranda volledig in de schaduw komt te staan. De speciaal ontworpen kast – in corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium – voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek. Om ook de verticale glasramen in de schaduw te zetten kan u opteren voor uitschuifbare zijgeleiders die de schaduwgrens tot 1,25m buiten de veranda kunnen brengen (optionele extensie).

Binnenzonwering

Als verdeler van onder andere Luxaflex en Louverdrape volgens wij de actuele interieurtrends op de voet. Uit een waaier aan keuzemogelijkheden selecteren wij voor u de beste oplossing voor zonwerende of verduisterende raamdecoratie. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan rolgordijnen, jaloeziën, verticale lamellen, vouwgordijnen, plissés,… in alle vormen en kleuren!

Rolluiken

Onze voorzetrolluiken en inbouwrolluiken met dubbelwandige en isolerende PVC of aluminium lamellen bieden tal van voordelen aan uw woning: 1. Verduistering en bescherming tegen inkijk. 2. Isolerend: op koude dagen blijft de warmte langer binnen, op warme dagen voorkomt het rolluik opwarming van de woning. 3. Energiebesparing: verbeterde isolatiewaarde door montage voor het raam. 4. Inbraakbeveiliging: schrikt indringers af en werkt aantoonbaar inbraakremmend. 5. Geluidswering: dubbelwandige lamellen verminderen gevoelig de geluids-overlast. Storende geluiden van buiten blijven ook buiten.

Automatisatie

U kan uw manuele rolluiken en zonnetenten door ons laten omvormen tot elektrisch bedienbare zonwering. De bediening kan enerzijds draadloos met afstandsbediening, anderzijds via een muurschakelaar. Daarnaast kan uw bestaande zonwering uitgebreid worden met een windautomaat en/of zonautomaat. Met een windautomaat bent u er gerust op dat bij hevige wind de zonnetent automatisch zal sluiten. Met een zonautomaat zal uw zonnetent, screen of rolluik automatisch open gaan van zodra de zon opkomt.

Vliegenramen en -deuren

Een vliegenraam en -deur kan als een noodzakelijke aanvulling op uw exterieur worden gezien om het comfort binnen te verhogen. Esthetisch verantwoord en aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt een vliegenraam of -deur ervoor dat vliegen en andere insecten geen enkele kans maken om binnen te dringen. Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam moeiteloos te verwijderen maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen.