Vlaamse Kost en zoveel meer

Heerlijk nostalgisch.... catering aan huis te Beringen

Bij Vlaamse Kost en zoveel meer uit Beringen kan je terecht voor de gezonde Vlaamse gezinskeuken, leveren van maaltijden aan huis of om af te halen, geserveerd in retro kommen. Neem eens een kijkje op onze website voor meer info. Afhalen van afhaalmaaltijden kan van maandag tot vrijdag tussen 12 en 13 uur en tussen 17 en 19 uur. Leveringen zijn mogelijk van maandag tot zaterdag tussen 11 en 12 uur.

Wenst u ‘s middags af te halen gelieve een dag op voorhand te bestellen voor 17 uur, vrijdag dient er voor maandag besteld te worden. Wenst u af te halen tussen 17 uur en 19 uur dan kan u dit bestellen de dag zelf tot 13 uur. Op het nummer 0475 39 17 92 of via bericht op onze facebook pagina Vlaamse kost Alleen na bevestiging is de bestelling in orde.

Leveringen van maaltijden of andere afhaaluren om af te halen zijn bespreekbaar... vraag er zeker naar! Vraag naar onze feestformules van barbecue, recepties, kaasschotels en pasteischotels, Vlaamse menu’s tot Breughelbuffetten... Vlaamse Kost is uw catering, traiteur en zoveel meer te Beringen!

BEKIJK ONZE WEBSITE OF BESTEL ONLINE! KLIK HIER!

Vlaamse Kost Beringen