verWONDerZORG, expertisecentrum voor de gecompliceerde wondzorg en gespecialiseerde voetzorg.

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

De Verpleegkundig Wondzorgspecialist – Gespecialiseerd Voetverzorger werkt multidisciplinair samen om uw wondzorgprobleem of voetzorgprobleem aan te pakken. Iedereen kan in ons centrum terecht met acute of chronische wonden of voetproblemen en samen met u, uw huisarts, uw thuisverpleegkundige, uw apotheker of andere zorgverleners of firma’s, zoeken we naar een comfortabele en betaalbare oplossing voor uw probleem. Indien u zich niet kan verplaatsen, kan een verpleegkundig wondzorgspecialist bij u langskomen thuis, in een instelling of rustoord.

Het centrum ligt in Heist-op-den-Berg maar onze adviezen en expertises gebeuren over het ganse Belgische grondgebied met een uitgebreid netwerk van lokale wondzorgspecialisten.

Uw Grote Wonde, krijg ik klein! Met kennis van zaken en economisch verantwoord!

AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS VANDAAG NOG!

Wondzorg Heist-op-den-Berg

Tiny Coremans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzorging van wonden op meerdere disciplines in het ziekenhuis alsook in de thuiszorg en de EHBO. Ze volgde/volgt meerdere nationale en internationale opleidingen en volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen in de wondzorg op de voet. Daarnaast is zij ook gerechtelijk expert in de verpleegkunde. Tiny werkt mee aan meerdere korte en lange wondzorgopleidingen van verenigingen en hoge scholen in heel België en wordt regelmatig gevraagd als spreker op congressen, symposia en studiedagen in binnen- en buitenland.

In 2018 viert verWONDerZORG zijn 5 jarig bestaan en dit gaan we uitgebreid vieren met een gloednieuwe consultatieruimte en een opleidingslokaal op een nieuwe locatie. De verbouwingswerken starten najaar 2017 en u kan dit op de voet volgen in onze nieuwsbrief. Voor een advies of vragen kan u steeds contact opnemen via email of GSM.