Airco & ventilatie

Airco Verplaetsen Leuven

Airconditioning

Het comfort van airco!
Verplaetsen is uw expert en installateur voor airconditioning. Particuliere woningen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants en openbare gebouwen rusten wij uit met professionele airco. Wij zorgen ervoor dat u kan wonen en werken in een optimaal klimaat in combinatie met een optimaal energiebeheer. In bestaande ruimtes plaatsen we opbouw aircotoestellen (wand- en vloertoestellen) die stijlvol, zuinig en fluisterstil zijn. Bij nieuwbouw of renovatie kunnen we de airco’s volledig wegwerken in het plafond en zorgen we voor een centraal gestuurde bediening.

Grote koelcel of diepvriescel nodig?
Verplaetsen installeert koel- en diepvriescellen voor de opslag van producten of voor gespecialiseerde zaken in de voedselverwerking. Bij de afbraak, opbouw of bij een plotse panne van uw koelinstallatie, kan Verplaetsen depanneren met een mobiele koelcel.  Verplaetsen is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf met het Veritas label.

Ventilatie

Isoleren = ventileren!
Wie vandaag bouwt of verbouwt, moet rekening houden met de nieuwe EPB-wetgeving. EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’ en daarbij zijn 2 elementen belangrijk: isoleren en ventileren. Verplaetsen plaatst EPB-gekeurde ventilatiesystemen (C, C+ en D) in woningen, kantoren en industriële omgevingen.

Verse lucht is gezond!
Een goed ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de vervuilde binnenlucht vervangen wordt door vers gefilterde buitenlucht, zonder warmteverlies. Met een warmtewisselaar wordt de warmte van de afgevoerde lucht gerecupereerd. Zo blijft het comfort en de luchtkwaliteit in uw woning of kantoor optimaal én uw energiefactuur onder controle. 

Ventilatie Verplaetsen Leuven