Cools verf & advies

Uw expert te Beveren in verf, behang, stoffen, raamdecoratie & vloerbekleding

Schilderwerken

Cools staat al 3 generaties lang in Beveren bekend voor het uitvoeren van professionele schilderwerken. We beschikken over een spuitcabine voor het uitvoeren van piekfijn lakwerk met reeds 15 schilders.

Advies

Onze adviseurs geven hun kennis graag door. Het is nog duidelijker als u foto's van de ruimte(s) kan tonen. Zo krijgen ze een goed beeld kan er steeds gepaste advies worden geven.

Kleuradvies: het effect van kleur in een ruimte is niet te onderschatten. Met kleur kan u veel doen: ruimtes versterken, warmer, koeler maken of sfeer creëren. Met kleurenwaaiers, stoffen en behang gaan we op zoek naar de juiste sfeer en kleurenpalet voor uw woning. Stalen en behangboeken kunnen uitgeleend worden om thuis de keuze te kunnen maken.

Technisch advies: de juiste verf op de juiste ondergrond is cruciaal om een duurzaam resultaat te hebben. Wij geven praktische tips voor het uitvoeren van uw project, zowel in onze showroom als telefonisch.

Raamdecoratie

Uw ramen zijn bij ons in goede handen. Wij komen opmeten, maken een offerte en plaatsen zelf alle raamdecoratie

Verf

Met onze mengmachine maken we uw lievelingskleur klaar in de verkwaliteit die u wenst.

Vloerbekleding

Voor een nieuwe vloer bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een ruime keuze aan tapijt, vinyl, laminaat en parket. Een vloer bepaalt sterk de sfeer van een ruimte.

Behang

Op zoek naar eyecatcher? Dan is een muur in een opvallend behang een ideale keuze. Laat uw muren spreken. Houdt u meer van een rustige stijl? Maak dan een combinatie door toon-op-toon te werken.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor een aangepaste prijsofferte.

CONTACTEER ONS