Scheldeman Mario

Uw vakman in sanitair, verwarming, ventilatie en airco voor Moorslede


Renovatie - Bouw - Afwerking

Scheldeman Mario uit Moorslede is dé specialist in bouwen en verbouwen. We bieden dan ook een totaalconcept aan van A tot Z. U hoeft dus geen verschillende vakmannen in te huren voor uw werken. Hierdoor bespaart u niet alleen op kosten, maar ook op tijd en administratie. U kan terecht bij ons voor zowel kleine als grote projecten, zowel voor renovatie als nieuwbouw. Een nieuwe badkamer? Een carport voor de auto? Een mooi zomerterras? Zijn de rolluiken van uw woning aan vervanging toe?

Niet enkel privé maar ook zakelijk kunt u bij ons terecht. Vernieuwing van uw bureau? Inrichting van de winkel? Een eerlijke prijs, strakke planning en grote ervaring zijn maar enkele van onze troeven. We hebben dan ook alleen maar tevreden klanten.

Hieronder vindt u ons totaalaanbod en stappenplan. Klik op een dienst voor meer informatie.

Centrale verwarming Sanitair en ventilatie Badkamers Binnen-en buitenschrijnwerk Ramen en deuren Isolatiewerken Tegel- en metselwerken Terrassen Opritten en tuinafsluitingen Zink- en loodwerken Hellende en platte daken (EPDM) Gyprocwerken Elektriciteitswerken Screens Zonweringen Rolluiken Vliegramen en poorten Winkelinrichting Afbraakwerken