VCPA

Veiligheidscoördinatie, EPB en ventilatieverslaggeving voor Gavere en omstreken

Totaalpakket voor veiligheidscoördinatie en preventie

Mede door een gedegen vakkennis en een flexibele manier van werken is VCPA uit Gavere op korte tijd uitgegroeid tot een referentie in de bouwsector op het vlak van veiligheidscoördinatie, EPB en ventilatieverslaggeving.

VCPA staat voor Veiligheids-Coördinatie, Preventie en Advies. De onderneming is actief op het vlak van veiligheidscoördinatie en preventie zowel voor particuliere als openbare bouwwerken, woningbouw, industriebouw, wegenis- en rioleringswerken, omgevingswerken, renovatie- en herstellingswerken, saneringswerken, … In de loop der jaren werden honderden referenties behaald en dit zowel in grote als kleine werven. De diensten omvatten onder meer het opmaken van het veiligheids- en gezondheidsplan, risicoanalyse, coördinatiedagboek en postinterventiedossier van de werf.

Daarenboven staat VCPA garant voor een ‘actieve’ opvolging van de werf. Ook voor de EPB verslaggeving bent u bij VCPA aan het juiste adres. Dit kan zowel voor de gehele bouwfase, ontwerp en uitvoering als enkel voor de uitvoeringsfase waarbij de architect de E-peil berekening uitvoert op het ontwerp, neemt VCPA dan de verslaggeving voor zijn rekening. Om het beeld compleet te maken: ook topografische opmetingen, verkavelingsaanvragen, schattingen en plaatsbeschrijvingen behoren eveneens tot het aanbod. VCPA groeit gestaag door dankzij een correcte dossieropvolging en een snelle rapportering. Het neutrale karakter van de onderneming is nog een extra troef boven op.

CONTACTEER ONS