Viskorrel 130: Het ideale bijvoer voor de gezondheid van de vissen

Viskorrel 130: Het ideale bijvoer voor de gezondheid van de vissen

Met de aankomst van warmer weer kan voor veel mensen het visseizoen eindelijk van start gaan. De druk op visvijvers is hoog, aangezien elke visser zoveel mogelijk vissen per sessie wilt vangen. Het gevolg hiervan is een tekort aan voedsel voor de aanwezige vissen. Om dit tegen te gaan hebben wij Viskorrel 130 in ons aanbod! Deze korrel is met voorsprong de meest gebruikte op gebied van wedstrijdvisserij.

Viskorrel 130 bevat natuurlijke immunostimulantia om het immuunsysteem van vissen te ondersteunen.

Hogere hengelvangsten worden gerealiseerd door regelmatig visuitzettingen uit te voeren waardoor de draagkracht van het water dikwijls overschreden wordt. Het gevolg is een tekort aan voedsel voor de aanwezige vissen waardoor ze verzwakken, hun conditie achteruitgaat en hun aasgedrag aanzienlijk afneemt. Ondanks investeringen in meer vissen, dalen de vangsten sterk. Vaak verslechtert de conditie van de vissen zo sterk dat visziekten en een verhoogd aantal dode vissen regelmatig voorkomen.

Onderzoek heeft aangetoond dat hengelvangsten tot 40 % toenemen en uitval van vissen tot een minimum beperkt worden na het bijvoeren met Viskorrel 130.

Viskorrel 130 bevat geen dierlijke eiwittenen en er wordt ook geen gebruik gemaakt van vismeel in de samenstelling. Verder is het nutritioneel perfect aangepast om zoetwatervissen voorzien van alle behoefte (energie, mineralen, en vitaminen). Deze korrel kan ook 45 min zijn textuur behouden wat zorgt voor een intacte korrel, dit is belangrijk omdat vissen enkel vaste deeltjes eten.

Op dit moment hebben we zowel de Viskorrel 130 alsook de Viskorrel 160 in ons aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, dit kan telefonisch op 0496 21 49 86 of via mail: info@lambaertsagri.be.