Lambaerts Agri

Uw meststoffen, veevoeders en paardenvoeders te Herselt

Alles voor huis, tuin- en landbouw

Kwaliteit aan de beste prijs
Lambaerts Agri is een land- en tuinbouwwinkel te Herselt (Ramsel) met eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit. Wij verkopen voeders voor alle dieren en ook andere land- en tuinbouw toebehoren van diverse merken. Wij doen leveringen vanaf 500kg!

✔︎ Veevoeders en granen

Bij Lambaerts Agri kan u terecht voor veevoeder voor uw paarden, rundvee, varkens, pluimvee, schapen,… Wij werken met kwaliteitsmerken als Havens, Cavalor, Mijten, Pavo, Agrobs, Equifyt, Horsefood, Lannoo en zoveel meer. Tevens kan U bij ons ook duiveneten en vogelzaad bekomen. De Scheemaeker en natural zijn enkele van de merken die wij verdelen. Wij voorzien een korting voor afnames met grotere hoeveelheden.

✔︎ Meststoffen

Elke teelt heeft zijn eigen vereisten en dus is niet elke samenstelling van meststof hetzelfde. De samenstellingen van Fertigreen, Viano en Compo Expert zorgen ervoor dat de ene meststof meer geschikt is voor een bepaalde teelt of een langere werking heeft dan de andere. Wanneer je groenten of planten het niet goed doen, kan dit wijzen op een tekort aan voeding, maar het probleem kan ook bij de bodemstructuur liggen. Wij hebben ook producten in voorraad die deze bodemstructuur kunnen verbeteren.

✔︎ Sproeistoffen

Bij Lambaerts Agri raden we biologisch tuinieren aan voor een kleine moestuin en raden we het gebruik van chemische sproeistoffen af. Op lange termijn heeft dit schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Wij werken voor onze sproeistoffen samen met de beste producten op vlak van biologisch tuinieren. (Pelsis)

✔︎ Zaden

Bij ons kan u terecht voor zaadjes voor bloemen, groenten én kruiden. Bij ons kan u deze kwaliteitsvolle zaden aan een voordelig tarief kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van Global green en Jorion Philip Seeds waardoor u bij ons niet alleen de meest voorkomende zaden kan kopen, maar ook andere soorten waar u misschien nog nooit eerder van had gehoord. Hierbij plaatsen we een scherpe prijs en topkwaliteit op de eerste plaats.

✔︎ Kolen en houtpellets

Tevens vindt u bij ons ook nog kolen. Zowel zuivere anthraciet van Ibbenbuhren als een mengeling van Zuid-Afrikaanse anthraciet met Amerikaanse petrolcokes. Daarnaast hebben wij ook houtpellets in ons assortiment. Met Paul’s Pellets bieden wij U Belgische pellets aan van de allerhoogste kwaliteit.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!