Fotoalbums

V&D Techniek Verfgroothandel

Alle kleuren onder één dak voor Halen, Herk-de-Stad en Lummen

V&D Techniek te Halen (Zelem) is uw verfgroothandel voor Herk-de-Stad en Lummen die verf in de kleur van uw voorkeur maakt. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor kleinhandel & detailhandel. Met onze ColourShop mengmachine maken wij alle mogelijke kleuren voor alle ondergronden. Ontdek bij V&D Verfgroothandel de nieuwe kleuren van Cachemir van Mathys.

Producten

V&D Techniek is een verfgroothandel die ook een ruim assortiment biedt voor particulieren. Met onze Colourshop mengmachine maken wij verf in de kleur van uw voorkeur. Als hoofdverdeler van Mathys Paints bieden we bovendien hun volledige assortiment. Hieronder vindt u een overzicht van alle producten van dit internationaal gereputeerde kwaliteitsmerk. We bieden verfproducten en toebehoren voor binnenmuren & plafonds, buitenmuren, hout, daken, vloeren, terrassen en balkons in metaal. We stellen deze producten met plezier en met gedetailleerde vakkennis aan u voor in onze toonzaal.

Diensten

V&D Techniek doet meer dan het verkopen van verf. Onze medewerkers staan steeds paraat om u te voorzien van alle nodige informatie aangaande verfgebruik, kleuradvies, etc. Ook indien u met probleemmuren kampt (vocht, spleten, ...) bieden wij steevast de juiste oplossing. Een breed palet van professionele en occasionele schilders kunnen bij ons terecht voor alle nodige producten en diensten.

Particulieren

Nieuwe kleur in de woonkamer, andere vloerdecoratie of behang, uw kasten met een nieuwe laklaag verwennen, verfkwasten, verfrollen, noem maar op, ... Bij ons vindt u alles voor een geslaagde decoratie.

Schilders en schildersbedrijven

Van kleurenstaal uit de kleurenwaaier naar grote aantallen potten verf ... Wij garanderen dat het eindresultaat zal overeenstemmen met het kleurenstaal, dankzij onze gespecialiseerde color shop.

Kmo

Start u een nieuw bedrijf op of heeft uw bedrijf een nieuwe tint nodig? Ons uitgebreide gamma zal vast en zeker aan uw wensen voldoen.

Industrie

Alle soorten verf voor het onderhoud van uw machines en gebouwen. Aarzel niet om ons professioneel advies te vragen.

Openbare instellingen

Openbare gebouwen zoals bibliotheken, stads- en gemeentehuizen, scholen, ziekenhuizen, etc. kunnen bij ons terecht voor het aangenaam tinten van hun ruimtes. Vraag naar ons eco-gamma verven.

Binnenhuisarchitecten en architecten

Wij zijn in staat om de meest veeleisende klanten te helpen. Onze brede waaier aan producten zal zeker aan uw vraag beantwoorden. 

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend of breng een bezoekje aan onze winkel in Halen

V&D Techniek, uw verfgroothandel voor Halen, Herk-de-Stad, Lummen.

Foto's

Recensies

Superservice, altijd bereid om uitleg te geven.
- Michel ghoos
Heel fijn en vriendelijk personeel
Geweldig direct klaarstaan en
Kleur welke je kiest gemengd in een paar minuten.
Zeker langs gaan
- Danny Tysiak
meer recensies

Contact

V&D Techniek Verfgroothandel

Meldersestraat 8 Unit 4, 3545 Zelem
  • Verfgroothandel
  • Verfwinkel
T013 53 18 51
F013 53 18 52
M0475 27 95 47
Ond. nr.0870.526.696
Maandag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Dinsdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-12.00u
Zondag Gesloten