Vastgoedkantoor Dillen & Partner

Uw immobilien te Boom voor nieuwbouw huizen en appartementsgebouwen

Woningen, appartementen, handelspanden & gronden

Een nieuwe wind door Dillen & Clement resulteerde in de naamsverandering Dillen & Partner. Een nieuw team te Boom met 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. Actief in de regio tussen Antwerpen - Brussel - Mechelen. Naast onze gekende regio's hebben we nu ons aanbod uitgebreid met nieuwbouw appartementen & villa's in het zonnige Turkije (Kusadasi & Akbuk Didim). Hierbij wordt u volledig begeleid van A tot Z door Belgische mensen.

Inkoop & verkoop

Een correcte vraagprijs en de juiste aanpak is vandaag de dag essentieel om te streven naar een vlotte en eerlijke verkoop. De wet- & regelgevingen veranderen voortdurend. Niet alleen het vastgoedlandschap is vandaag grondig hertekend, ook de kopers zijn niet meer van gisteren.

Hoe je het ook draait of keert: als erkend makelaar kennen we de markt door en door. We hebben dus alle expertise in huis om uw eigendom op een vlotte manier te verkopen, aan de beste prijs. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting! Wij bepalen de marktwaarde van uw eigendom d.m.v. een duidelijke berekening op papier en adviseren een realistische vraagprijs. Ook doen wij de aanvraag van alle nodige documenten. Wij begleiden uw dossier van A-Z, zodat U onbezorgd kan klinken op een vlotte verkoop.