DK Invest

Uw KMO, magazijn en bedrijfsruimte voor Malle en omstreken

Vastgoed Malle

DK Invest te Malle koopt, verkoopt, verhuurt en beheert onroerend goed in België, voornamelijk in de provincie Antwerpen. De vastgoedportefeuille van DK Invest bevat kantoren, opslag- en winkelpanden. Via onze website willen wij u kennis laten maken met het aanbod aan onroerend goed van DK Invest en met DK Invest als uw partner bij het selecteren en aanschaffen van panden die aansluiten op uw wensen en eisen.

Over DK Invest

DK Invest is een familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in het Nederlandse dorp Rijen. In het jaar 1900 vestigde Jan Baptist Theeuwes zich daar als molenaar. De generaties Theeuwes ondernemers die na hem kwamen hebben landelijke en internationale activiteiten ontwikkeld, waarvan de productie van mengvoeders en de internationale handel in granen en veevoedergrondstoffen de belangrijkste pijlers zouden worden. Eind jaren '70 heeft diversificatie van haar activiteiten tot gevolg gehad dat de familie Theeuwes middels haar Belgische vennootschap DK Invest nv is overgegaan tot aankoop van een groot industrieel complex te Westmalle in België. Vanaf 1995 hebben de aldaar gestarte vastgoedactiviteiten een sterke groei doorgemaakt.

De voornaamst activiteiten van de vennootschap bestaan uit:

  • de aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed, zowel bestaand als nieuwbouw
  • de verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed
  • het beheer van gebouwen, middels de eigen administratieve en technische dienst.

De dagelijkse leiding van de onderneming is in handen van de heer Jan Theeuwes.


Te Huur

Dk Invest is al jarenlang actief op de verhuurmarkt voor zowel magazijnen, kantoren, winkels en residentieel vastgoed. Bent u op zoek om iets te huren en wenst u hiervoor een betrouwbare partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kan op onze website een kijkje nemen welke panden momenteel beschikbaar zijn voor verhuur: https://www.dki.be/te-huur

Te Koop

Dk Invest is tevens actief op de verkoopmarkt voor zowel magazijnen, kantoren, winkels en residentieel vastgoed. Bent u op zoek om iets te kopen en wenst u hiervoor een betrouwbare partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan op onze website een kijkje nemen welke panden momenteel beschikbaar zijn voor verkoop: https://www.dki.be/te-koop

Projecten

DK Invest voert ook haar eigen projecten uit waarna deze in eigen portefeuille worden gehouden met het oog op verhuur, dan wel deze verkocht kunnen worden.

Wilt u er snel bijzijn alvorens een project wordt opgeleverd, dan kan u steeds een kijkje nemen op onze website: https://www.dki.be/projecten

Contact

Wij houden kantoor te Ambachtsstraat 41 in Malle. Dit maakt onderdeel uit van één van onze grotere sites in België.


Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor verdere inlichtingen.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER ONS