Van Liefferinge Elektriciteit

Uw vakman in elektriciteit, domotica en laadpalen voor de regio's Meise en Opwijk

Van Liefferinge Elektriciteit levert, plaatst en installeert elektrische installaties. Dit kan gaan van algemene elektriciteitswerken zoals stopcontacten, lampen, zekeringkasten, ... tot werken bij renovaties of nieuwbouwprojecten. Villa's, appartementen, winkels, bureau's, horecazaken,... Ook voor zonnepanelen kan u bij mij terecht. De volledige installatie, ingebruikname én het onderhoud van uw installatie.

Algemene elektriciteitswerken

Ik ben gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot verbouwing en van huishoudelijk tot KMO. Bovendien zijn al mijn elektriciteitswerken, installaties en renovaties steeds op maat van uw wensen en woning. Want u als klant bent koning! Ook voor het tekenen van elektriciteitsschema's en opstellen keuringsdossier kan je bij mij terecht.

Videofonie

Uw eigendom beveiligen met videofonie is altijd positief. U kan zelf beslissen en zien wie binnen kan komen of wie niet.

✔︎ Videofonie die voorzien is voor zakelijke doeleinden zijn fiscaal hoger aftrekbaar met een attest van de installateur.

Zonnepanelen

De volledige installatie en ingebruikname van uw zonnepanelen én het onderhoud van uw installatie. Ik kom ter plaatste om een studie te maken van uw project. Elk project wordt op maat samengesteld en voor elk project worden de beste merken gecombineerd. Dit gaande van panelen tot de bekabeling. Zo gaat u een zorgeloze en zonnige toekomst tegemoet met uw nieuwe zonnepanelen.

✔︎ Zonnepanelen moeten niet altijd zuidelijk gericht zijn. Een Oost-West opstelling kan ook interessant zijn.

Domotica

Het optimaliseren en automatiseren van uw eigendom kan met domotica. Dit dient vooral om de sferen te creeëren, rolluiken op en neer te laten gaan met zonlicht, bepaalde tijdsfuncties en zoveel meer. Aarzel niet om toch eens prijs te vragen hiervoor!

✔︎ Automatisatie kan je ook helpen met het besparen van energie, door bv lichten uit te schakelen als er niemand in de kamer aanwezig is. 

Depannage

Voor depannages ben ik 24/24 en 7/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk te hulp te schieten.

Weet wel dat wij de zon- en festdagen niet ter beschikking zijn om een lamp te vervangen die niet dringend is (behalve dan in horecazaken).