Uitvaartzorg Werbrouck

Uw uitvaartbegeleiding, uitvaart, begrafenissen en uitvaartverzekering regio Roeselare

Een uitvaartcentrum moet een plaats zijn waar je rust kan vinden in moeilijke tijden, waar je in geborgenheid bij de geliefde overledene kan zijn. Een plaats waar men je met raad en daad bijstaat.

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Roger Werbrouck begint in 1975 met het verzorgen van begrafenissen. In 1978 stapt zijn jongste zoon Yvan in het bedrijf. Twee jaar later openen ze hun eigen funerarium, en even later een bloemenzaak.

In 1985 stapt ook de oudste zoon Patrick mee in het uitvaartcentrum. Wanneer Roger Werbrouck in 1994 op pensioen gaat, nemen zijn zonen het van hem over. Yvan en Patrick bouwen verder op de traditie en ervaring van het familiebedrijf.

In 1997 verhuist het funerarium naar een nieuwe locatie. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Werbrouck zich in 2008 aan bij DELA. Vandaag wordt het uitvaartcentrum geleid door uitvaartondernemer Steve Laevens.