Uitvaartverzorging Van Staey–Leurs

Uw rouwcentrum, begrafenissen, crematies en uitvaart te Schoten

Rouwcentrum Schoten

Sinds 1920 is Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs uit Schoten uw persoonlijke begeleider voor elke uitvaart op maat. Wij bieden u een totaalpakket aan voor elke rouwdienst. Omdat elke begrafenis anders is, begeleiden wij u van A tot Z in het rouwproces.

Kwaliteit en persoonlijke service

Plots wordt u geconfronteerd met het verlies van een dierbare. U heeft tijd nodig om samen met uw familie en vrienden dit gemis te verwerken. In deze moeilijke momenten staan wij voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden in dit rouwproces. Wij verzorgen de uitvaart tot in de puntjes zodat u waardig afscheid kunt nemen.

Een uitvaart volgens uw wensen

Naast de pijn en het verdriet, duiken er een hele reeks administratieve beslommeringen op bij het regelen van een uitvaart. Ons uitvaartcentrum biedt morele steun én neemt al het vervelende papierwerk voor u uit handen. Zo heeft u de tijd om, samen met uw familie en naasten, te rouwen. Laat ons eerst samen zitten voor een persoonlijk gesprek. Wij luisteren naar uw specifieke wensen. Dit kan zowel bij u thuis, als op ons kantoor te Schoten. Wij bieden u veel mogelijkheden voor het afscheid dat u in gedachten heeft, specifiek afgestemd op uw wensen en budget.

Onze uitvaartdiensten

Bij een uitvaart komt heel wat kijken. Niet alleen het regelen van de begrafenis zelf, ook administratief moet er veel in orde gebracht worden. Uitvaartverzorging Van Staey-Leurs heeft de ervaring om u hierin te begeleiden en neemt dit graag uit uw handen. Wij bieden u verschillende diensten aan, maar u kan bij ons ook terecht voor grafzerken, gedenkplaatjes, bloemen, urnen en assieraden. U kan teksten kiezen uit ons ruime assortiment of kiest u liever een persoonlijke tekst voor op uw rouwbrief? Wij organiseren de uitvaart van uw dierbare met veel zorg én professionaliteit.