Uitvaartcentrum Van Der Haegen

Uitvaartcentrum Van Der Haegen

Funerarium

Uitvaartcentrum Van der Haegen te Gavere (Vurste) vervult in alle discretie voor u alle nodige formaliteiten & een perfecte regeling voor de uitvaart. Zorgt voor gepast & verzorgd drukwerk, bloemen en lijkwagen.

Wij beschikken over een funerarium met begroetingskamers waar op een gepaste & serene manier afscheid van uw dierbare overledene kan genomen worden.

Een laatste groet kan u brengen in het funerarium van maandag tot vrijdag van 17 uur tot 18 uur. Tijdens de weekends of feestdagen kan er geen groet gebracht worden. Uiteraard voor de dichtste familieleden kan er wel op afspraak een groet gebracht worden. Er ligt steeds een gedenkboek klaar waarin elkeen zijn laatste gedachte kan neerschrijven. Voor familie of vrienden waar het niet mogelijk is een groet te brengen kan men ook condoleren via de website.

Telefonisch kan u ons dag en nacht bereiken 7 dagen op 7 op het nummer 09/384 19 49

Drukwerk

We verzorgen en drukken zelf de rouwbrieven en rouwprentjes met de meeste zorg. Uitgebreide keuze aan papiersoorten en motieven. Daardoor kunnen de rouwbrieven in de zo kortst mogelijke tijd aan de familie bezorgd worden zowel zondag als weekdag. Rouwprentjes zijn te verkrijgen met of zonder foto in verschillende modellen die uit onze catalogus kunnen gekozen worden.

Winkel

In onze toonzaal is er een ruime keuze aan kisten, urnen, ashangertjes, zijden bloemstukken en grafversieringen … Echte bloemstukken kunnen eveneens verkregen worden.

Grafzerken

In samenspraak met de nabestaanden kan een grafsteen voor de overledene gekozen worden. Hieronder zijn maar enkele voorbeelden van modellen, andere modellen zijn nog te bezichtigen in toonzaal bij de fabrikant, in verschillende kleuren van graniet en uitvoeringen.

In samenspraak met de fabrikant kan men ook een eigen ontwerp laten maken. De tekst kan gekozen worden in gegraveerde uitvoering in verschillende lettertypes en kleuren of met opgezette, aluminium goud, aluminium zilver, inox of bronzen letters.

Uitvaartcentrum Van Der Haegen, uw begrafenisondernemer - funerarium voor Gavere en omstreken.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Uitvaartcentrum Van Der Haegen.

Contact

Uitvaartcentrum Van Der Haegen

Leenstraat 22, 9890 Vurste
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Drukwerk
  • Funerarium
  • Grafmonumenten
  • Uitvaart
  • Uitvaartcentrum
Funerarium
Borgwalstraat
 
Open iedere werkdag
van 17 tot 18 uur
 
7/7 telefonisch bereikbaar