Uitvaartcentrum Marote & Lambrecht

Uw uitvaartcentrum - begrafenisondernemer in De Haan

Begrafenissen De Haan

Uitvaartcentrum Marote & Lambrecht staat altijd voor u klaar. Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z. Alles wordt voor u geregeld. Niet alleen de praktische kant van de uitvaart, maar tegelijk het menselijke aspect. We maken tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met uw wensen en budget. Elke uitvaart is immers een persoonlijke aangelegenheid en een mooi afscheid is noodzakelijk om een ingrijpend verlies te kunnen verwerken.

Uitvaartbegeleiding

Wij bieden een persoonlijke opvang en begeleiding bij elke uitvaart. Elke ceremonie wordt helemaal naar wens uitgewerkt. Kwaliteitsvolle uitvaarten met een uitstekende persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en een warme opvang voor de familie vormen al jaren ons visitekaartje.

Wij staan u bij van begin tot einde

U kan bij ons terecht om vooraf al financiële en praktische zaken te regelen via een uitvaartverzekering of wilsbeschikking. Na de uitvaart staan wij klaar met nazorg. Onze nazorgconsulenten begeleiden u met de administratie. Zo krijgt u al die praktische zaken niet over u heen tijdens een periode van rouw.

CONTACTEER ONS