Uitvaartcentrum Heidi Wendelen

Uw uitvaartcentrum, begrafenissen en funerarium voor Hasselt en Herk-de-Stad

Heidi Wendelen Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een moeilijk en intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden.

Als uitvaartbegeleiders is het onze taak u zoveel mogelijk te steunen op een discrete en serene manier. En dit rondom alle aspecten van de begrafenis of crematie. Een uitvaart is immers een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene toe. Daarom is het van het grootste belang dat de nabestaanden tot in de kleinste details de invulling van het afscheid kunnen bepalen, in overeenstemming met de wensen van de overledene.


Begrafenissen Herk-de-Stad

Geschiedenis

Aan Uitvaartbegeleiding Heidi Wendelen gaat reeds een lange geschiedenis vooraf. Van 1952 tot heden evolueerde de zaak van een klassiek funerarium naar een allesomvattende dienstverlening op het vlak van familiale uitvaartbegeleiding.

Meer informatie

Begrafenissen Herk-de-Stad

Team

Uitvaartbegeleiding Heidi Wendelen kan rekenen op een team van bekwame en goed opgeleide medewerkers die door ervaring en/of inzet het verschil kunnen maken. Discretie, sereniteit en een respectvolle omgang met de overledene en nabestaanden zijn waarden die hoog in het vaandel gehouden worden.

Meer informatie

Begrafenissen Herk-de-Stad

Kisten

Wij beschikken over een uitgebreid gamma van onze zelfgemaakte design uitvaartkisten van hoge kwaliteit. Mogelijkheid met persoonlijke gravure of zin. Ook mogelijkheid van andere kisten die zeker binnen het budget zal passen voor iedereen.

Meer informatie

Begrafenissen Herk-de-Stad

Uitvaartcentrum

Foto’s van het uitvaartcentrum.

Meer informatie