Wat is CarsOnline?

CarsOnline te Erpe-Mere is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het
verkopen van jonge tweedehandswagens, voornamelijk Audi, Mercedes en BMW.

Wat typeert onze wagens?

Belgische wagen:

Onze wagens zijn steeds van Belgische origine, waardoor wij onze klanten de zekerheid kunnen geven van een juiste kilometerstand door het Carpass-systeem. Wij proberen immers altijd om zo snel mogelijk onze wagens te keuren. Zo kan u op het moment dat u beslist een wagen te kopen nagaan of deze volledig in orde is.

Eerste eigenaar:

Wij verzekeren er u ook van dat de wagen die u koopt slechts één vorige eigenaar gehad heeft. Een wagen die verschillende bestuurders gehad heeft, zal meer slijtage vertonen.

Steeds onderhouden bij merkverdeler:

Het belangrijkste is natuurlijk het onderhoud. Daarom hebben wij van elke wagen een uitgebreide onderhoudshistoriek waarop u kan aflezen wat er precies allemaal aan de wagen gebeurd is qua onderhoud.

Hoe ben ik zeker dat ik een goede wagen koop?

Vooreerst gaan we natuurlijk zelf nagaan of de wagen die we te koop aanbieden in topconditie is. Niet enkel de technische en mechanische kant van de wagen moet volledig in orde zijn, ook het interieur en carrosserie. Als blijkt dat er toch iets dient te gebeuren qua herstelling of onderhoud, dan laten wij die werken uitvoeren, voordat de wagen verkocht wordt.

Zoals reeds eerder vermeld, gaan we de wagen eerst keuren voor verkoop. Hierbij vragen wij steeds om een volledige controlelijst op 96 punten aan het verslag bij te voegen. In deze controlelijst worden alle onderdelen van de wagen nog eens extra onder de loep genomen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de wagen te komen testen door er een testrit mee te maken. Bent u zelf niet voldoende op de hoogte of vertrouwt u eerder op een derde onafhankelijke instantie, dan kan u steeds een diagnose aanvragen via Touring of VTB-VAB.

Mocht ondanks al onze inspanningen en testen toch blijken dat er na aankoop van uw wagen toch iets stuk gaat, dan kan u zich steeds beroepen op de garantie die wij geven.

Auto kopen?

U hebt onze site en ons aanbod goed bekeken en u wil één van onze wagens kopen.

Wat doet u?

Bel ons op om een afspraak te maken. Wij houden onze verkoopsite goed up-to-date, maar toch is het mogelijk dat de wagen die u interesseert net verkocht is. Het zou jammer zijn mocht u een lange reis maken naar Erpe-Mere om tot de conclusie te komen dat uw droomwagen pas verkocht is.

U kan de wagen hier uitgebreid bekijken en testen in onze garage te Erpe-Mere. Als u vast overtuigd bent van uw keuze en u wil graag dat wij een wagen voor u reserveren, dan volstaat het om een voorschot te geven.

Er wordt een verkoopsovereenkomst opgemaakt met duidelijke verkoopsvoorwaarden. Na betaling van het volledige saldo, door overschrijving of bankcheque, kan u de wagen komen afhalen. Doordat de wagen reeds gekeurd zijn en dus ook een nieuwe aanvraag tot inschrijving hebben, kan u desgewenst de wagen meteen menemen.

Uw auto verkopen?

U wil dat wij uw wagen overnemen, of u wil gewoon uw wagen verkopen? Geen probleem, maak gerust een afspraak of bel ons op. Wij geven u altijd een realistische prijs, afhankelijk van bouwjaar, kilometerstand, merk en type wagen en opties.

Wij verkopen ook UW wagen! Indien u zich niet kan of wil bezig houden met het verkopen van uw wagen, doen wij dat graag voor u. U kan gebruik maken van onze site, waardoor honderden geïnteresseerden uw wagen te koop zullen zien staan.

We spreken op voorhand uw verkoopprijs af en u hoeft zich zelf niet bezig te houden met telefoneren, verkopen en afspraken maken.

Contacteer ons