Tuinwerken Vanderheyden

Tuinwerken, tuinonderhoud, tuinaanleg en zwembaden te Tessenderlo

Wij zijn een gemotiveerd team met jaren ervaring in de tuinsector. Ons doel is om een tuin te maken waar je je helemaal thuis in kan voelen. Dit doen we door in te spelen op de wensen van de klant en hier op een creatieve manier mee om te springen. Onze troef is dat we van alle markten thuis zijn waardoor we all-in projecten kunnen realiseren. Een braakliggend stuk grond omtoveren tot een mooie en functionele tuin.

Wat doen we?

Tuinaanleg tessenderlo

Tuinaanleg

Wij kunnen uw tuin compleet ombouwen tot een nieuw paradijs dat volledig voldoet aan uw dromen. Meer info vindt u hier!

Zwembaden Tessenderlo

Zwembaden

Wilt u graag de mogelijkheid om u in de zomer te kunnen verfrissen in uw eigen achtertuin? Dan kunnen wij u voorzien van een prachtig zwembad naar keuze. Voor meer info klik hier.

Tuinonderhoud Tessenderlo

Tuinonderhoud

Een mooie tuin eist een goed onderhoud. Wij bieden een onderhoud service aan met de frequentie die u wenst. Meer info vindt u hier!

Bestrating Tessenderlo

Bestrating

Wenst u uw oprit te laten verharden? Wilt u een pad leggen door uw tuin? De mogelijkheden zijn onbeperkt maar wij doen ze allemaal voor u! Wilt u meer info over alle soorten en mogelijk bestrating? Klik dan hier!

Beregening Tessenderlo

Beregening

Om uw tuin mooi en kleurrijk te houden is de juiste beregening nodig. Bij ons kan u terecht voor beregening naar uw wens. Ingebouwd of opbouw? Automatisch of handmatig? Meer info vindt u hier!