Tuinen Van Winkel Jonas Bekkevoort

LAAT UW TUIN SCHITTEREN DOOR TUINEN VAN WINKEL JONAS

Zaakvoerder Jonas Van Winkel heeft al meer dan tien jaar ervaring in de sector. Hij studeerde af in de richting agro- en biotechnologie optie tuinaanleg, wat hem de nodige vakkennis bezorgde om alle werken met de nodige zin voor kwaliteit uit te voeren. Onder onze klanten bevinden zich voornamelijk particulieren maar ook voor professionelen en bedrijven steken wij graag de handen uit de mouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van afsluitingen en poorten, zowel draaipoorten, schuifpoorten als garagepoorten. Maar ook voor andere tuinwerken kan u bij Tuinen Van Winkel Jonas te Bekkevoort terecht. Bekijk alvast hier enkele van onze realisaties.

Tuinafsluitingen


afsluitingen van winkel jonas

Van Winkel Jonas uit Bekkevoort zorgt ervoor dat u vollop van uw tuin kan genieten. Bekijk enkele foto’s van onze gerealiseerde projecten en laat u overtuigen door ons vakmanschap! Wij komen ook graag bij u langs om onze producten aan u voor te stellen!

Lees meer...

Poorten


poorten van winkel jonas

Een mooi afgewerkte en veilige poort geeft een extra meerwaarde aan uw woning. U kunt opteren tussen een draaipoort of een schuifpoort. Ook voor het plaatsen van een garagepoort kan u bij ons terecht. Jonas gaat steeds samen met de klant op zoek naar een poort op maat.

Lees meer...

Tuinaanleg


tuinaanleg van winkel jonas

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen bij uw huis of wenst u een totale make-over van uw bestaande tuin? In beide gevallen schieten wij graag ter hulp. Ook voor kleinere projecten zoals het plaatsen van een oprit of terras, het aanleggen van een gazon,... kan u op ons rekenen.

Lees meer...

Tuinonderhoud


tuinonderhoud van winkel jonas

Zowel voor particulieren als bedrijven voert Jonas ook tuinonderhoud in de regio Bekkevoort uit. Zo kan u kiezen voor een éénmalige snoeibeurt of meerdere onderhoudsbeurten per jaar. Hiervoor kunt u ook een onderhoudscontract met ons afsluiten.

Lees meer...

Van Winkel Jonas uit Bekkevoort is actief in alle tuinenwerken en dit reeds tien jaar lang. Steeds word er gewerkt met de wensen van de klant. Wij werken voornamelijk voor particulieren maar ook professionelen en bedrijven zijn welkom bij ons. Doe op ons een beroep voor de aanleg van uw tuin of voor het plaatsen van afsluitingen of poorten. We hebben steeds een ruime keuze aan materialen en soorten in ons assortiment. Wij voeren ook met plezier uw tuinonderhoud in de regio Bekkevoort en omstreken uit. Hebt u nog verdere vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

CONTACTEER TUINEN VAN WINKEL VOOR MEER INFORMATIE