Tuinaanleg & Tuinonderhoud Jabbeke

Tuinen Mel

Tuinaanleg en tuinonderhoud te Jabbeke

Uw tuin is onze passie

Op zoek naar een prachtige tuin waarin je het hele jaar rond kan genieten. Warme kleuren in de herfst, betoverende vorst- en sneeuwtaferelen ‘s winters, fijn samenzijn met vrienden in de zomer en nieuw leven in de lente. Tuinen Mel maakt van je favoriete plekje buiten je persoonlijke paradijs in het groen.

Jouw outdoor partner ook voor onderhoud

Heeft je tuin een grondige onderhoudsbeurt nodig, maar heb je niet de tijd om er eens stevig in te vliegen? Vind je onkruid wieden en gras afrijden eigenlijk maar helemaal niets? Laat je persoonlijk plekje buiten geen wildernis worden, Tuinen Mel uit Jabbeke helpt je graag met het onderhoud van je tuin. Zowel stadstuintjes als grote landelijke tuinen pakken we aan.

Snoeien en vellen van bomen

Er zijn bomen in alle maten en vormen, elk van hen vragen natuurlijk om de juiste verzorging zodat ze in goede conditie blijven. Tuinen Mel te Jabbeke (Zerkegem) is gespecialiseerd in boombeheer en het snoeien en vellen van bomen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw bomen een perfecte behandeling te geven, ook op grote hoogte. U kan beroep doen op onze kennis en expertise.

Plaatsen van afsluiting

Groot of klein Tuinen Mel kan het wel, ook voor het plaatsen van afsluiting kan je bij ons terecht. Vraag vrijblijvend je offerte aan.
AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG! Vraag vrijblijvend je offerte aan.