Tuinen Eeckhout

Uw vakman in tuinaanleg, tuinonderhoud, opritten & terrassen te Erpe-Mere

Tuinen Erpe-Mere

Of u nu op zoek bent naar tuinarchitectuur om uw wensen om te zetten in een droomtuin, tuinaanleg om uw woning te voorzien met een oogverblindende tuin of tuinonderhoud om uw tuin er het volledige jaar door piekfijn te laten uitzien. Bij Tuinen Eeckhout in Erpe-Mere helpen we u graag verder. Met oog voor detail en een onberispelijke service zorgen wij voor een totaalpakket aan diensten om uw tuin van plan, over realisatie tot onderhoud te verzorgen. Voor zowel de kleine klussen als het grovere werk kan u op ons beroep doen.

Tuinonderhoud

Een gezonde tuin is een tuin die op regelmatige basis een onderhoud krijgt. Uw tuin kan zich dan niet enkel optimaal ontplooien maar blijft er zo ook mooi uitzien. Het onderhoud van uw tuin beperkt zich niet uitsluitend tot het snoeien in de gepaste periodes van het jaar, maar ook het op de juiste tijdstippen maaien en bemesten van uw gazon zorgen er voor dat uw tuin er perfect blijft bijliggen. Zijn er grotere klussen zoals het knotten of snoeien van bomen dan kan u ook hiervoor met ons contact opnemen. Al uw tuinafval wordt ook door ons verwerkt. Wij staan u bij op gebied van onderhoud, geven u advies bij de keuze van nieuwe beplanting en kunnen uw werk in de tuin verlichten.

Tuinaanleg

Wanneer het plan van uw tuin vastligt, kan er begonnen worden met de aanleg van uw tuin. Dit kan omwille van budgettaire of seizoensgebonden redenen gebeuren in verschillende stadia. Bij de aanleg kan u niet enkel op ons beroepen voor de aanleg van graszoden en het aanplanten van bomen en planten maar ook voor de plaatsing van omheining of afsluitingen en dit in diverse houtsoorten, steenkorven of beton. Wil u naast de aanleg van de tuin ook een oprit aanleggen dan kan u ook dit werk aan ons toevertrouwen. Naast de aanleg van uw tuin en oprit kunnen we ook diverse waterpartijen voorzien. Een vijver in de tuin geeft altijd die extra aantrekkingsplaats voor vogels, libellen en kikkers. Door deze kennis kunnen we u adviseren bij de keuze van bloemen, planten, bomen, siergrassen maar ook bij de keuze van materialen voor opritten, afsluitingen en terrassen.