Tuinaanleg Pollaris Frieda

Tuinaanleg, tuinwerken, tuinonderhoud en tuinontwerp voor Diest en Hasselt

Tuinaanleg Pollaris Frieda heeft jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, opritten en terrassen. Jouw droomtuin is binnen handbereik! Patrick Borgers startte er als tuinbouwer in loonverband en twijfelde geen seconde om de zaak over te nemen na jaren van trouwe dienst. Patrick is ondertussen 18 jaar zaakvoerder en heeft 5 werknemers in loondienst. Met ook zijn zoon en schoonzoon actief in de onderneming, kan je zeggen dat Tuinaanleg Pollaris Frieda een familiebedrijf is.

Tuinontwerp op maat

Heb je een droomtuin in gedachten maar weet je niet waar te beginnen? Zaakvoerder Patrick Borgers maakt samen met jou een tuinontwerp op maat van jouw wensen, behoeften en tuin. Met het ontwerp gaat hij aan de slag en verzorgt hij de volledige tuinaanleg. Na een geslaagde realisatie van jouw tuin, kan je verder ook beroep doen op het bedrijf voor het onderhoud van je nieuwe tuin, voor het aanleggen van opritten en terrassen, en voor grondwerken.

Kiezen voor zekerheid

Het bedrijf is voornamelijk actief in Hasselt, Diest en omstreken, maar verzorgt uiteraard ook graag jouw tuin in de omringende regio's. Klanten kiezen voor Tuinaanleg Pollaris Frieda voor het persoonlijke contact, de jarenlange ervaring en expertise, de snelle oplevering en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is Patrick Borgers altijd bereikbaar.