Recensies

Werner Steeno
Zeer tevreden over het geleverde werk van Jonathan en zijn team, (houten terras en oprit)

familie Bruggemans uit ottenburg
- leuke en originele ideeën qua tuinontwerp, staat open voor suggesties of voorkeur vormgeving
- goed kennis/inzicht van inplanting zodat er mooie borders ontstaan
- Eerlijke prijs/kwaliteit
- komt gemaakte afspraken na.
- Realistische planning en timing van de uit te voeren werken
familie Bosseloo uit Ottenburg
Jonathan en zijn team hebben fantastisch werk geleverd bij onze verschillende projecten. Ze denken actief mee in het ontwerp en de planning, voeren de werken uit op het afgesproken tijdstip en binnen het overeengekomen budget. De zaakvoerder is erg communicatief en vlot bereikbaar via telefoon en e-mail. Dat is een enorm pluspunt! Outside Gardens is top!
familie Vandewinckel uit Huldenberg
Werken met Outsidegardens is een totaalconcept van advies, goeie ideen, meedenkende de klant en een vlekkeloze oplevering.
Outside gardens komt zijn afspraken na, levert tijdig op geen verassingen, ik kijk al uit naar het volgende project met Outsidegardens!
"
familie Paulus uit Ottenburg
Wij kunnen Outside Gardens alleen maar aanraden bij iedereen. Ze werken zeer snel , efficiënt en met een zeer mooi en goed resultaat. Het personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam en ze laten de werf proper achter. Iets wat niet altijd evident is.
familie Senelle uit Ottenburg
Creatieve aanpak van ons project (aanleg nieuwe oprit),de "patron" altijd op de werf.
Kwaliteitsvolle afwerking (oog voor details) én leuke ploeg om werken te laten uitvoeren!

familie Sneijers uit Ottenburg
super tevreden!!! en nog meer over de toekomstige werken
familie Stevens uit Huldenberg
Creatieve ideeën! Prachtige uitvoering! Mijn klein paradijs op aarde 😍 Top top top !
familie E uit St Joris Weert
Na een samenwerking in 2008 en 2012 zal Jonathan met zijn team in 2018 terug een stukje van onze tuin een upgrade geven. Een oprit, een tuindeel met grote niveauverschillen, een terras of omheining… voor al deze werken konden we terecht bij Outside Gardens. Steeds voldoende afstemming vooraf en alles wordt netjes afgewerkt opgeleverd.
familie Decat uit Hoeilaart
Knap werk van Jonathan en zijn topteam!
Werken uitgevoerd op voorgestelde termijn, steeds stipt op tijd op de werf.
Eindresultaat is fantastisch: wat vroeger een onaantrekkelijk, drassig stadstuintje was – benedenverdieping van een bel-etage - is nu een aantrekkelijk terras geworden waar we tot rust kunnen komen. Het is als het ware een verlenging van onze woonruimte.
De “eyecatcher” is de geweldige hoekbank in padoekhout. Sublieme oplossing voor verloren hoek die nooit eerder benuttigd kon worden.
Terwijl we vroegen bijna nooit in de tuin zaten, zitten we nu bij de eerste zonnestralen buiten. We hebben zelfs al een heuse winterBBQ voor 30 man gerealiseerd. Dit was voor de zomer van 2017 ondenkbaar.

Schrijf een recensie