Etuinen

Tuinaanleg, boomverzorging en zelfpluktuin regio Leuven

Tuinaanleg Leuven

Tuinarchitectuur

Mooie tuinarchitectuur creëer je met perspectieven en dieptes, door het gebruik van licht en schaduwspel. etuinen ontwerpt je tuin in functie van je levensstijl en legt het juiste, stijlvolle accent.

Lees meer

Tuinaanleg Leuven

Tuinaanleg

Een verzorgd aangelegde tuin biedt een oase van rust. Bomen, struiken, kruiden, funderingen en waterafvoer, ... etuinen zorgt voor een slimme tuinaanleg waar je jaren van geniet.

Lees meer

Tuinaanleg Leuven

Tuinonderhoud

Van gazons maaien, struiken snoeien en bloemperken tot in de puntjes verzorgen: etuinen is gespecialiseerd in ecologisch tuinonderhoud. Wij houden jouw tuin in topconditie, het hele jaar door.

Lees meer

Tuinarchitecten met een duurzame missie

E-tuinen is een familiebedrijf met een gedeelde passie: het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen op het ritme van de natuur en van de bewoners.

Alles start met een ecologisch tuinontwerp dat afgestemd is op de wensen van de klant en dat in het verlengde ligt van de architectuur van de woning. Door een mooie combinatie van bomen, struiken, planten en kruiden, kan je het hele jaar door oogsten en plukken. We planten dagelijks bloemen en struiken die geliefd zijn bij bijen en insecten waardoor we actief bijdragen tot ons ecosysteem.

Familiebedrijf met een ambitieuze visie

Zaakvoerder Gert, tuinarchitect van opleiding, is de drijvende kracht achter etuinen, samen met zijn vrouw Els en hun twee zonen Dries en Wannes. Als ambitieus familiebedrijf kunnen ze bovendien rekenen op een extra gedreven medewerker die hun team compleet maakt. Vanuit hun thuisbasis in Kessel-Lo werken ze voor klanten in de ruime regio rond Leuven.

Etuinen in Leuven, dat is:

❍ een persoonlijke en warme service, steeds op post voor bijkomende vragen
❍ eenmalig of periodiek onderhoud: onze dienstverlening is op maat van jouw wensen
❍ creatief en efficiënt: een natuurlijk tuinontwerp met zorg voor ons ecosysteem een allround tuinservice: ontwerpen, aanleggen en onderhouden
❍ een tuin om in te leven én om van te genieten, het hele jaar lang