Tuinaanleg De Vulder Jens

Uw vakman in tuinaanleg, tuinonderhoud en afsluitingen regio Sint-Lievens-Houtem en Wetteren

Tuinwerken

Tuinaanleg De Vulder Jens staat in voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel privétuinen als bedrijfstuinen. Onze specialisaties gaan van: afsluitingen, beplantingswerken en advies naar algemeen onderhoud. Denkt u maar aan: boomverzorging, hagen en snoeiwerken,... Tuinaanleg De Vulder Jens is actief in de regio Sint-Lievens-Houtem, Wetteren en omstreken. U kan ons steeds contacteren voor een prijsofferte of meer informatie.

Tuinonderhoud

Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes op een ecologische manier. We kunnen een jaarplan opstellen zodat u elk seizoen kan genieten. Zoek dus niet verder naar een betrouwbare tuinman die u kan helpen. Wij staan garant voor correcte afspraken met u als klant en zorgen ervoor dat de tuinwerken op een korte termijn goed worden afgerond. Neem gerust contact op voor uw karwei!

Tuinaanleg

Een tuin die past bij uw huis, levensstijl en smaak? Een tuin met veel of weinig bloemen, een vijver, grasperken of liever grind? ​Jens De Vulder tuinen maakt voor u een tuin die past bij u. U kiest zelf: een thema-tuin, een eco-tuin, een tuin met vakantiegevoel of een actie-tuin voor uw kinderen!

Terrassen & opritten

Zowel bij particulieren als bedrijven plaatst Tuinaanleg De Vulder Jens de mooiste opritten en terrassen. Eerst voert Jens de voorbereidende grondwerken uit. Nadien gaat hij met diverse materialen aan de slag om uw oprit of terras te bekleden (bv. klinkers, natuursteen of kiezels).

Jens zorgt voor een goede stabiliteit en afwatering, zodat u nog jarenlang kan genieten van duurzame resultaten. Hij houdt bovendien nauwgezet rekening met uw wensen en uw budget. Met Tuinaanleg De Vulder Jens gaat u voor opritten en terrassen die volledig in lijn liggen met de stijl van uw woning of bedrijfsgebouw!

VRAAG UW OFFERTE AAN