Tuinaanleg De Vulder Jens

Uw vakman in tuinaanleg, tuinonderhoud en afsluitingen te Sint-Lievens-Houtem

Tuinwerken

Tuinaanleg De Vulder Jens staat in voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel privétuinen als bedrijfstuinen. Onze specialisaties gaan van: afsluitingen, beplantingswerken en advies naar algemeen onderhoud. Denkt u maar aan: boomverzorging, hagen en snoeiwerken,... Tuinaanleg De Vulder Jens is actief in de regio Sint-Lievens-Houtem en omstreken. U kan ons steeds contacteren voor een prijsofferte of meer informatie.

Tuinonderhoud

Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes op een ecologische manier. We kunnen een jaarplan opstellen zodat u elk seizoen kan genieten. Zoek dus niet verder naar een betrouwbare tuinman die u kan helpen. Wij staan garant voor correcte afspraken met u als klant en zorgen ervoor dat de tuinwerken op een korte termijn goed worden afgerond. Neem gerust contact op voor uw karwei!

Tuinaanleg

Een tuin die past bij uw huis, levensstijl en smaak? Een tuin met veel of weinig bloemen, een vijver , grasperken of liever grind? ​Jens De Vulder tuinen maakt voor u een tuin die past bij u. U kiest zelf: een thema-tuin, een eco-tuin, een tuin met vakantiegevoel of een actie-tuin voor uw kinderen!

VRAAG UW OFFERTE AAN