Tuin- en parkmachines Van Elsacker

Tuinmachine, grasmaaiers en robotmaaiers regio Westerlo

Over ons

Van Elsacker BV werd in 1978 opgericht door Jan Van Elsacker als mechanisatiebedrijf in de land- en tuinbouw met als hoofdmerken Zetor en Steyr. Enkele jaren later startte zijn vrouw met de verkoop van tuinmachines. Sinds 2011 is dochter An zaakvoerder en zet ze samen met haar man, Lieven Casteels, het bedrijf verder.

Vanaf het begin en tot op vandaag is service ons sleutelbegrip. We vinden het belangrijk om onze klanten, zowel particulieren als professionelen, bij aankoop van een machine grondig te adviseren. We kiezen bewust voor kwaliteitsvolle merken en erkende leveranciers. Onderhoud en herstellingen gebeuren in onze eigen werkplaats en met originele onderdelen.

U kan rekenen op meer dan 40 jaar ervaring en we blijven met dezelfde passie en gedrevenheid ons familiebedrijf verderzetten. Lukt het u niet om tijdens onze openingsuren langs te komen, bent u ook welkom op afspraak.

Service

Een snelle en correcte service is voor ons prioriteit. Wij beschikken over een uitgeruste werkplaats en enkele servicewagens. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technologieën. Wij doen er alles aan om de stilstand van uw machines tot een minimum te beperken.

In ons magazijn hebben wij de meest courante wisselstukken van alle types tractoren van Steyr, Case-IH, International en Zetor op voorraad. Ook voor onze tuin- en parkmachines hebben we de basisonderdelen op stock. Ontbrekende onderdelen worden online besteld bij onze leveranciers. Zij werken met nachtleveringen zodat lange stilstanden vermeden worden.

In geval van een dringende interventie kan u ons altijd bereiken op ons telefoonnummer: 014 26 08 90. Buiten de openingsuren wordt dit nummer automatisch doorgeschakeld naar de gsm van Lieven of An.

Winteronderhoud

Tijdens de wintermaanden kan u uw machines binnenbrengen voor een grondig onderhoud. Zo zijn uw machines terug in topvorm tegen de start van de lente en voorkomt u een langere wachttijd tijdens het voorjaar. U kan uw machines zonder afspraak binnen brengen tijdens de openingsuren. Bent u niet in de mogelijkheid om uw machine zelf te brengen, kan u gebruik maken van onze ophaaldienst. Hiervoor neemt u best met ons contact op.

Via onze website kan u alvast kennis maken met ons uitgebreid aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. In onze showroom en werkplaats helpen wij u graag verder.

Tuin- en parkmachines Van Elsacker Westerlo

Tuin- en parkmachines Van Elsacker Westerlo

Tuin- en parkmachines Van Elsacker Westerlo