Perk & Blad

Uw tuinarchitect te Aarschot (Gelrode) voor onder andere een poolhouse of zwemvijver.

Maximaal genot in je eigen tuin

Als ervaren tuinarchitecten creëren wij jouw droomtuin. Al jouw wensen van zwemvijver, poolhouse of buitenkeuken, tuinhuis tot natuurlijk … bloemen en planten nemen wij mee. Eerst ontwerpen we op papier een prachtig geheel dat zich toespitst op de juiste beleving. Daarna gaan we aan de slag met de volledige tuinaanleg. Zo creëren we de plek waar jouw tuindroom werkelijkheid wordt.

Contacteer ons voor de creatie van jouw droomtuin.

CONTACTEER ONS >

DUIK IN JE KOELE ZWEMVIJVER

De gedachte aan een zwembad brengt je meteen in vakantiestemming. Met een zwemvijver van Perk & Blad in je tuin geniet je nog meer. Want dankzij de ecologische filtering is je water altijd helder en gezond én bespaar je op onderhoud. Perk & Blad ontwerpt jouw zwemvijver op maat van jouw wensen en zorgt ervoor dat die naadloos aansluit bij de rest van je tuin. Allemaal maatwerk, van de beste materialen.

RELAX IN JE PERFECT AANGELEGDE TUIN

Perk & Blad ontwerpt alle soorten tuinen – van grote landerijen tot kleine stadstuinen. Dankzij dat ontwerp sluit alles in je tuin naadloos op elkaar aan. Bij Perk & Blad weten we welke planten en bloemen de juiste sfeer creëren en hoe we het spel van schaduw en zon efficiënt kunnen inzetten. We ontwerpen uiteraard altijd met het oog op de volledige tuinaanleg.

GENIET VAN JE UNIEKE BIJGEBOUW

Een standaard bijgebouw, zoals een carport, tuinhuis of poolhouse, ontsiert je mooi aangelegde tuin omdat het er duidelijk niet echt bij hoort. Daarom ontwerpt én vervaardigt Perk & Blad jouw unieke bijgebouw zodat het volledig in het tuinontwerp – en dus je tuin – past. Jij kiest alles: overkapping, houtskleur, … Ook de afmetingen stemmen we af op je tuin en je behoeften. Zo is het plaatje echt af. En jij waant je midden in de natuur.

Laat je tuin ook onderhouden

Niet iedereen heeft genoeg tijd om zijn tuin mooi te onderhouden. Daarom doet Perk & Blad ook aan tuinonderhoud. En daarin zijn we flexibel. Of je nu 1 keer per jaar je haag laat snoeien of een dag op dag opzegbaar onderhoudscontract aangaat zodat wij elke maand langskomen, dat is allemaal mogelijk. Onze ervaren tuinspecialisten maken van jouw tuin telkens weer een pareltje.

VRAAG JE TUINONDERHOUD AAN >