Trappen De Deckere - Noël

Trappen De Deckere Noël

Houten trappen op maat voor Brugge en omstreken

Voor houten trappen op maat kan u bij Trappen De Deckere - Noël terecht. Elke trap wordt gemaakt met passie & vakmanschap volgens de regels van de kunst. De uitstraling, karakter & duurzaamheid wordt keer op keer tot het hoogste niveau gebracht. De eeuwenoude ambacht wordt bij ons gerespecteerd tot de dag van vandaag.

In samenspraak met de klant wordt een ontwerp idee uitgewerkt tot een concreet voorstel. De gewenste stijl en de passende afmetingen bepalen uw woonidee op maat. De filosofie die Houten Trappen De Deckere - Noël volgt is eenvoudig en uiterst doeltreffend: onze klanten zo uitgebreid en zo goed mogelijk van dienst zijn.

De constructie in ons atelier, plaatsing en de afwerking door vakmensen met oog voor detail, ruime ervaring, goed materieel, kwaliteitsstreven bij alles wat we doen en geen angst voor nieuwe uitdagingen: een gouden combinatie, waarmee Houten Trappen De Deckere - Noël al ruim 30 jaar allerlei werkzaamheden voor vele tevreden klanten tot een goed einde brengt.

Trappen

Iedere klant heeft specifieke wensen, dit is dan ook het vertrekpunt bij het kiezen van een trap. Stijlen kunnen erg uiteenlopend zijn, vandaar dat wij ons niet beperken tot één stijl.

Om overzicht te houden hebben we een onderscheid gemaakt tussen 4 stijlen namelijk cottage, klassiek, modern & rustiek. Bekijk even onze realisaties om een beeld te krijgen van wat mogelijk is. Laat dit echter geen beperking zijn, iedere trap wordt naar uw persoonlijke wens gemaakt zodat iedere trap een uniek stukje persoonlijkheid van uw woning is.

In vele gevallen kunnen elementen van verschillende stijlen gecombineerd worden. Trapleuningen in inox behoren ook tot de mogelijkheid. We geven u graag info & advies naar gebruiksgemak, kindvriendelijkheid, …

Geschiedenis

Ruim veertig jaar geleden was het Roland De Deckere die de eerste steen legde van een succesvol en ambitieus bedrijf. Als zelfstandig trappenmaker ging hij aan de slag met maar één missie voor ogen, trappen afleveren die voldoen aan de wensen van de klant met de hoogste kwaliteit voor ogen.

Een dertigtal jaar geleden ging ook schoonzoon Patrick Noël aan de slag om zodoende alle kneepjes van de stiel van trappenmaker onder de knie te krijgen. Patrick nam in 2008 de fakkel van Roland over om met volle passie en overgave de kwaliteit van het afgeleverde produkt te garanderen.

Trappen De Deckere - Noël, uw houten trappen op maat voor Brugge en omstreken.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Trappen De Deckere - Noël.

Contact

Trappen De Deckere - Noël

Westernieuwweg 11, 8490 Varsenare
  • Houten trappen
  • Trappen
T050 38 93 89
F050 38 20 74
M0475 32 48 97
Ond. nr.0892.573.016