Een uniek ontwerp voor jou

We ontwerpen en realiseren elk project op jouw maat. Jouw wensen en ideeën staan centraal bij het ontwerp van je interieur of bijgebouw. Samen bekijken we wat mogelijk is en stemmen we de materiaalkeuzes op elkaar af. Door onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw project volledig aan je dromen voldoet!


Enkel de beste kwaliteit

We werken enkel met kwalitatieve materialen en productiemethodes. Tijdens de productie in ons atelier en de plaatsing op de werf garanderen we een hoogstaande afwerking - dat spreekt voor zich.


Slaap op beide oren

Wij nemen de volledige coördinatie van jouw project voor onze rekening en zetten uw wensen om in realiteit. We werken samen met gepaste en ervaren onderaannemers en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Een piekfijn project afleveren, dat is wat ons drijft.

Maatwerk, gemaakt met liefde en vakmanschap

In ons productie-atelier in Waregem werken we met een reeks innovatieve machines om jouw maatwerk te realiseren. Ons ervaren en gedreven team tilt jouw opdracht tot het hoogste niveau.

Michiel Sulmon richtte in 2009 MS projects op. Wat begon met het uitvoeren van kleine renovatiewerken, groeide uit tot het realiseren van totaalprojecten en het produceren van schrijnwerk op maat. Michiels jarenlange ervaring in de sector geeft je toegang tot het beste professioneel renovatie- en bouwadvies. Hij bezoekt de werf dagelijks. Op die manier volgt hij de voortgang op tot in detail en kan hij onverwachte situaties meteen aanpakken.

Na ervaring in de bouwsector opgedaan te hebben, kwam Célestine De Wintere in 2018 aan boord. Ze volgt momenteel een opleiding tot interieurontwerper bij, om alle wensen op maat van de klant te kunnen creëren en realiseren. Zij staat in voor de coördinatie op de werf in afwerkingsfase en volgt alle werken van de onderaannemers bij een totaalproject nauwgezet op. "Niets is mooier dan je eigen idee gerealiseerd zien". Haar job is gegroeid uit een passie voor interieur.


Laat je inspireren

Ontdek hier het resultaat van onze aanpak. We hopen dat dit voor jou een inspiratie mag zijn voor uw eigen project. We horen het graag indien we je hierin kunnen van dienst zijn.