Thuisverpleging Heist-op-den-Berg

Welkom bij thuisverpleging Wendy Van Looy. Ik zal me even kort voorstellen. Ik heb eerst een 5 tal jaar in het Sint-Maarten ziekenhuis te Duffel gewerkt. Toen dit door de thuissituatie moeilijker werd ben ik in de thuiszorg begonnen bij Thuisverpleging Poortmans, sinds ben ik overgestapt naar Thuisverpleging De Cock. Het bieden van verpleging aan huis is iets wat ik nu al meer als 20 jaar doe met hart en ziel!

Iedereen die voor korte of voor lange tijd hulpbehoevend is, kan dus beroep doen op mijn diensten. Dit in de omgeving Heist-op-den-Berg, Itegem en Berlaar. Als verpleegkundige sta ik u graag met raad en daad bij! Zo bied ik assistentie bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals wassen en verschonen, maar voer ik ook meer gespecialiseerde thuisverpleging op professionele wijze uit.

Ik spits mij onder meer toe op: wassen en verschonen, medicatie klaarzetten en toedienen, wondzorg en inspuitingen, steunkousen, verpleging van diabetici, stomazorg verpleging na een ongeval of operatie, palliatieve zorgen, thuiszorg, ....

CONTACTEER ONS