ENDERMOLOGIE MEDISCH CENTER

Medische definitieve ontharing

Energist VPL UltraPlus de meest betrouwbare oplossing voor definitieve ontharing

• Veilig voor alle huidtypes
• Ook lichtere haren en fijnere haren kunnen succesvol behandeld worden

Waarom VPL?
Staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van: ▪ Permanente ontharing ▪ Skin rejuvenation ▪ Couperose, Rosacea ▪ Acné ▪ Pigmentvlekken Klassiek werden voor permanent ontharen Laser- en IPL-systemen gebruikt.

LPG Endermologie

LPG Endermologie, de 100% natuurlijke, niet -agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren

Of het nu gaat om leeftijd, levensstijl of erfelijkheid, elke vrouw of man is verschillend en heeft specifieke verzorgingsrituelen nodig.

Als huid- en slankheidsexpert met meer dan 30 jaar ervaring, stelt LPG® verschillende esthetische en anti-aging oplossingen voor die speciaal gericht zijn op vrouwen en mannen.

De behandelingskoppen, gepatenteerd door LPG® en uitgerust met de nieuwste technologie sturen signalen naar de huidcellen, die hierdoor zorgen voor ongelooflijke resultaten.

Welke problemen worden opgelost
Veroudering van de huid - Huidverslapping - Rimpelvorming Aanpakken van de onderkin - Hamsterwangen - Grauwe teint,..

Goud colageen draad lifting

Collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de goud line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen met goud extracten.

Help ik krijg rimpels...

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elas- tine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de collageen goud draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen.