Schrijf een recensie

Lidi Cools
Gisteren namen we afscheid van ons moeder. Ze deed al een aantal weken voor haar overlijden beroep op de jullie dienst voor thuisverpleging. Haar dagelijkse babbel met Katrien 's morgens en 's avonds was voor haar een warme start en afsluiting van de dag. Een babbeltje, een vraag , een bezorgdheid, een angst ... ze kon het discreet delen. En dat deed haar deugd.
Op de dag van haar overlijden heeft Katrien haar bijgestaan in haar laatste uren. Wat een professionaliteit: warmte, liefde, tederheid, begrip, zorg, empathie ... Dank je Katrien, namens de kinderen.
Tinneke Van Hove
Dit team van verplegers hebben me enkele weken de beste zorgen gegeven, goede raad en kunnen zich zeer flexibel opstellen als dit nodig/wenselijk,was. Ze werken met een warm hart en veel passie voor deze job.
Hilde Müller
Toen mijn man ALS kreeg, besloot ik hem thuis te verzorgen. Toen die taak te zwaar werd voor mij, kreeg ik hulp van Roel en zijn team. Er werd met aandacht geluisterd naar de noden, mijn man werd met respect en geduld verzorgd. De verplegers brachten leven in huis door met mijn man te praten en als het kon te lachen. Telkens wanneer de toestand verergerde,werden nieuwe oplossingen gezocht en uitgelegd.Ook ik kreeg veel steun en troost als ik die nodig had. Ik kreeg steeds nieuwe moed. Hartverwarmende zorg!!! Roel, David en Arne kunnen voor altijd rekenen op mijn respect en dankbaarheid.