Wij zijn een team van gemotiveerde mensen die streven naar hetzelfde doel om U zo lang mogelijk thuis te laten blijven, uw genezing te ondersteunen en chronisch zieken de nodige zorgen te bieden.

Peter Meijs

Verpleegkundige en oprichter. Ik ben in 1995 afgestudeerd in St Elisabethinstituut voor Verpleegkunde in Leuven. Ik heb de eerste 10 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt en hierdoor ook veel ervaringen kunnen opdoen in verschillende domeinen. Momenteel doe ik al 17 jaar thuisverpleging.Wij gaan graag samen met de mensen op zoek naar oplossingen,op ieders maat,die graag actief en veilig thuis willen blijven ondanks lichamelijke aandoeningen of noden.Aan de hand van een zorgplan op maat willen wij als thuisverpleging de mens ondersteunen en begeleiden.Dit doe ik met mijn team met hart en ziel.

Karin Lauwereins

Verpleegkundige afgestudeerd in 1986 Zelfstandige thuisverpleegkundige sinds 2016 De mens achter de patiënt staat bij mij centraal. Ik geloof in een persoonlijke en toegewijde verzorging. Ik beschik over een positieve levensinstelling en breng deze graag over op de patiënten Voor een lach en/of traan deins ik niet terug. Ik zal er dan ook altijd staan en biedt steeds een luisterend oor. Mijn job doe ik met zeer veel liefde en toenadering. De dankbaarheid van de patiënten vind ik enorm fijn.

Astrid Journée

Ik ben afgestudeerd in 2017 met als specialiteit thuisverpleging. Ik heb verschillende stages gedaan tijdens mijn opleiding, waaronder ook thuisverpleging. Toen wist ik het zeker,thuisverpleging was iets voor mij. Zowel de techniek als het sociaal contact ,die afwisseling vind ik leuk. Van toilet tot complexe wondzorg,spuitjes geven,port à cath spoelingen,...samen met het sociaal contact. Als je een tijd met een patiënt komt,ben je bijna familie.Patiënten zien je elke dag en kunnen hun hart eens luchten. Dan voel je dat je het verschil kan maken. Soms zijn er ook moeilijke momenten maar wij zijn een sterk team en kan steeds op mijn collega's rekenen.

Kelly Rutten

Ik woon in Goetsenhoven maar koos ervoor om thuisverpleging te gaan uitvoeren in de regio's Glabbeek,Kortenaken en Bekkevoort. Ik heb in 2015 besloten om verpleegkunde te gaan studeren omdat ik graag met mensen omga en er graag voor wil zorgen. In 2019 kreeg ik het mooie diploma om dit beroep te mogen uitvoeren. Na verschillende stages te mogen uitoefenen in rusthuizen,ziekenhuizen en thuisverpleging verloor ik mijn hart in de thuisverpleging. Je komt in de omgeving van de mensen en dat geeft voldoening om vertrouwen en vriendschap op te bouwen en te verkrijgen.

Sofie Malevé

Ik ben in 2004 afgestudeerd al verpleegkundige. Ik werk 4 jaar radiologie bij UZ Leuven. Daarvoor heb ik 12 jaar in het HH Tienen gewerkt op radiologie nadat ik 2 jaar voltijds thuisverpleging had gedaan. Sinds 2018 werk ik als thuisverpleegkundige in bijberoep.