Pascal Van Waeyenberghe & team

Thuisverpleging te Sint-Lievens-Houtem met diabetes educatie & gespecialiseerde wondzorg

Verpleging aan huis Sint-Lievens-Houtem

Thuisverpelging Pascal Van Waeyenberghe & team biedt u een goede service en gespecialiseerde thuisverpleging aan op diverse domeinen: wondzorg, diabetes en palliatieve zorgen.

Thuisverzorging staat voor de meeste mensen synoniem met het behandelen van zieke mensen in hun eigen woonomgeving. Toch houdt thuisverzorging veel meer in. Uiteraard behoort de medische begeleiding van mensen in hun eigen huis met een bepaalde aandoening tot onze specialiteiten.

Maar daarnaast kan u bij Thuisverzorging Pascal Van Waeyenberghe & team in Sint-Lievens-Houtem ook terecht voor heel wat andere diensten. Zo beschikken wij over een gespecialiseerd team van zeven verpleegkundigen dat de beste opleiding heeft genoten in wondzorg, diabeteseducatie en diverse andere specialiteiten. Daarnaast doen wij ook de dagdagelijkse, hygiënische toiletten van mensen die dit niet meer zelf kunnen en bieden wij optimale ondersteuning en begeleiding bij palliatieve patiënten.

Wij bieden onze patiënten een persoonlijke service, waarbij wij steeds de nodige tijd en aandacht besteden, afhankelijk van de behoeftes van de mensen. Want sommigen houden van een uitgebreide babbel, anderen houden het liever kort en zeer zakelijk. Wat u of uw familielid dat hulp nodig heeft ook wenst, wij zorgen voor de beste thuiszorgen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!