Thuisverpleging Myriam & Bianca

Uw thuisverpleging, verpleging aan huis regio Buggenhout en Baasrode (Dendermonde)

Het toffe team

Thuisverpleging Myriam en Bianca staat voor een professioneel team verpleegkundigen met meer dan 30 jaar ervaring. U kan ons 24/24, 7 op 7, op zon- en feestdagen én tijdens de verlofperiodes bereiken op nummer 0495 16 24 14. Wij staan klaar voor élke zieke, élke leeftijd, élk ziekenfonds én respecteren ieders religieuze overtuiging.

Onze verzorgingen gebeuren volgens de nieuwste ontwikkelingen, want ons gedreven team blijft up-to-date via continue bijscholing. Wij gebruiken het derde betalingssysteem dat ervoor zorgt dat U niets hoeft te betalen, uw ziekenfonds regelt alles, U bent zorgenvrij. Wij bieden onze verpleging aan huis en thuiszorg aan in de regio Buggenhout en Baasrode (Dendermonde).

Wat doen wij?

Hygiënische zorg, incontinentiezorg, klaarzetten en opvolgen van de medicatie, inspuitingen (sc, im en iv), wondzorg, stomazorg, fistelzorg, oogindruppelingen, sondevoeding, parenterale voeding, lavementen, spoelen PAC, compressiekousen en dauerbinde, palliatieve zorg en stervensbegeleiding, enzovoort.

Wij geven veel aandacht aan ouderlingenzorg door en gepaste communicatie en een psychologische opvang, ook van de mantelzorger. Wij verplegen met ons hart, brengen de zon in uw huis en uw hart... zodat u uitkijkt naar het volgend bezoek bij u thuis... door het Toffe Team!

Uw thuisverpleging, thuiszorg en verpleging aan huis regio Buggenhout en Baasrode (Dendermonde).