Thuisverpleging Buggenhout - Baasrode

Het Toffe Team

Thuisverpleging Myriam Van Keer te Buggenhout (naast Dendermonde) staat voor een professioneel team verpleegkundigen met meer dan 30 jaar ervaring. U kan ons 24/24, 7 op 7, op zon- en feestdagen én tijdens de verlofperiodes bereiken op nummer 0495 16 24 14. Wij staan klaar voor élke zieke, élke leeftijd, élk ziekenfonds én respecteren ieders religieuze overtuiging.

Onze verzorgingen gebeuren volgens de nieuwste ontwikkelingen, want ons gedreven team blijft up-to-date via continue bijscholing. Wij gebruiken het derde betalingssysteem dat ervoor zorgt dat U niets hoeft te betalen, uw ziekenfonds regelt alles, U bent zorgenvrij. Wij bieden onze verpleging aan huis en thuiszorg aan in de regio Buggenhout en Dendermonde.

Wat doen wij?

Hygiënische zorg, incontinentiezorg, klaarzetten en opvolgen van de medicatie, inspuitingen (sc, im en iv), wondzorg, stomazorg, fistelzorg, oogindruppelingen, sondevoeding, parenterale voeding, lavementen, spoelen PAC, compressiekousen en dauerbinde, palliatieve zorg en stervensbegeleiding, enzovoort.

Wij geven veel aandacht aan ouderlingenzorg door en gepaste communicatie en een psychologische opvang, ook van de mantelzorger. Wij verplegen met ons hart, brengen de zon in uw huis en uw hart... zodat u uitkijkt naar het volgend bezoek bij u thuis... door het Toffe Team!

Uw thuisverpleging, thuiszorg, verpleging aan huis regio Buggenhout & Dendermonde.

Foto's

Recensies

Topteam!allemaal heel vriendelijk,proffesioneel,stipt en bovenal heel betrouwbaar!
- Van pottelberg kitty
Sinds een achttal jaar komt Viviane van het verpleegteam wekelijks bij mij langs.Altijd goedgezind en met de glimlach,een luisterend oor en nog zoveel meer!Bedankt!
!

,
- Vermorgen Anja
meer recensies

Contact

Thuisverpleging Myriam Van Keer

Berkenveld 15, 9255 Buggenhout
  • Thuisverpleging
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis

U kunt ons altijd 24/24, 7 dagen op 7, op zon- en feestdagen én tijdens de verlofperiodes bereiken op nummer 0495 16 24 14